ξεκινα με ενα απλο distortion , προχωρα σε ένα vocoder, συνέχισε σε advanced audio editing .... οι επιλογές είναι άπειρεςWINLOWOO είπε:συμφονο αλλα πωσ οι κιθαρεσ εχουν πεταλια κατι παρομιο στο να φτιαχνω ηχουσ
πήγαινε και αγόρασε το περιοδικό Computer music τα έχει όλα αυτά τσαμπέ μέσα στο dvd του κάθε μήνα.WINLOWOO είπε:μηποσ μπορεισ να μου δοσεισ κανα λινκ με τετια πραγματα κιλον
H ανθρώπινη φωνή δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα τρομερά πολύπλοκο synthesizer. Η ποιότητα του αποτελέσματος εξαρτάται καθαρά απο τις γνώσεις και την εμπειρία. Εννοείται ότι πρώτα χτίζεις την φωνή με πρακτική και μετά επεμβένεις σε ηχοσυνθετικό επίπεδο. Απο εκεί και πέρα είναι ελάχιστες οι φωνές στην αγορά που δεν υποκείνται σε κάποιου είδους επεξεργασία στο στούντιο .boukas είπε:Sorry, αλλά μπρουταλ φωνητικά δεν βγάζει έτσι. Μια βιοχλαπάτσα θα βγει
Eχεις δικιο... Εγω τραγουδαω απο πολυ μικρη... Το πρωτο live ηταν στα 14 μου...menelaos είπε:Ναι, αλλά όταν έχεις μάθει γενικώς να τραγουδάς καταλαβαίνεις ΠΟΛΥ καλύτερα αν και πόσο κάνεις ζημιά στο λαιμό σου τραγουδώντας/μιλώντας κλπ![]()
Πουθενα!!! χεχεχε... Απλα εχω πει πως αν δεν κανω ακριβως αυτο που θελω και ακριβως αυτο που με εκφραζει δεν προκειται κανεις να ακουσει δουλειες μου...menelaos είπε:Ωραία!Αλήθεια πού μπορούμε να ακούσουμε κανένα clip λοιπόν;
Χαχαχαχα χαχαχαχαχα!!! Μην το λες... Οι περισσοτεροι επιτηθονται οταν δουν γυναικα εδω μεσα!Μην δείτε γυναίκα ορμάτε κατευθείαν .... λιγούριδες.....
Αρκεί βέβαια να μην ήμαστε κρυωμένοι και να μας πονάει ο λαιμός (ή να κάνουμε πωςmenelaos είπε:Ναι, αλλά όταν έχεις μάθει γενικώς να τραγουδάς καταλαβαίνεις ΠΟΛΥ καλύτερα αν και πόσο κάνεις ζημιά στο λαιμό σου τραγουδώντας/μιλώντας κλπ![]()
Πειράζει που η ιδέα μιας γυναίκας να κάνει brutal φωνητικά δεν μου φαίνεται καθόλου ελκυστική; ??? :-\Q.O.T.S.A. είπε:Υ.Γ.Με τα μπρουταλ η το χεις η δεν το χεις. Εγω απο τοτε που καταλαβα πως ακριβως γινονται τα κανω ανετα και χωρις να καταστρεφω το λαιμο μου.
Οχι! Καθολου... ουτε εμενα μ'αρεσουν τα γυναικεια μπρουταλ! Απλα οσα παραπανω ξερει κανεις τοσο το καλυτερο!!!!Alchemist είπε:Πειράζει που η ιδέα μιας γυναίκας να κάνει brutal φωνητικά δεν μου φαίνεται καθόλου ελκυστική; ??? :-\Υ.Γ.Με τα μπρουταλ η το χεις η δεν το χεις. Εγω απο τοτε που καταλαβα πως ακριβως γινονται τα κανω ανετα και χωρις να καταστρεφω το λαιμο μου.
εεεεε έχω αλλεργίες, τι να κάνωtheonik είπε:Αρκεί βέβαια να μην ήμαστε κρυωμένοι και να μας πονάει ο λαιμός (ή να κάνουμε πωςΝαι, αλλά όταν έχεις μάθει γενικώς να τραγουδάς καταλαβαίνεις ΠΟΛΥ καλύτερα αν και πόσο κάνεις ζημιά στο λαιμό σου τραγουδώντας/μιλώντας κλπ![]()
μας πονάει ο λαιμός) εδώ και κανά 2μηνο ;D
εεεεε, Μενέλαε??? ;D