έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο; να πάρω προ-κομμένοalderbody είπε:τιποτα δεν υποκαθιστα ενα καλοκομμενο κοκκαλακι...![]()
+137alderbody είπε:τιποτα δεν υποκαθιστα ενα καλοκομμενο κοκκαλακι...![]()
Strat, Tele, tremolo?...
...
O Βανχάλεν είχε brass στις Frankenstrat του.skantzos είπε:για roller δε με βλέπω, ποιος ειμαι, ο βανχαλεν
έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο; να πάρω προ-κομμένοή blank;
πόσο μπορεί να κοστίσει αυτό και τι μέγεθος χρειάζεται μια sg?blank pre-radiused unbleached κοκαλακι + ενας καλος μαστωρ = επιτυχια/ευτυχια
http://www.stewmac.com/shop/Nuts,_saddles/String_nuts/Vintage_Bone_Nuts.htmlhot_sauce είπε:πόσο μπορεί να κοστίσει αυτό και τι μέγεθος χρειάζεται μια sg?
ωραίος,ευχαριστώalderbody είπε:
απλα παρε το μεγαλο και κοψε ραψε θα ερθει.το μεγαλο μικρενει,το μικρο δε μεγαλωνειhot_sauce είπε:ωραίος,ευχαριστώ
αλλά πως ξέρω ποιο απ'τα 2 μήκη παίρνει η δικιά μου?
τη μετράω? τα λέει κάπου?
αμα βαλει το χερακι του ολο και κανα 20αρικο θα παρεικαι εννοούσα πόσο θα πάει σε όλη την πρόσθεση, δηλαδή μαζί με την εργασία του μάστορα αν χρειαστεί να το σκαλίσει ή αν το πάρω έτοιμο....αν χρειάζεται μετά κάποια ρύθμιση τελική...
σωστός!funkysoul είπε:απλα παρε το μεγαλο και κοψε ραψε θα ερθει.το μεγαλο μικρενει,το μικρο δε μεγαλωνει![]()
χμ...τσιμπάει ε?αμα βαλει το χερακι του ολο και κανα 20αρικο θα παρει
μαζί σου...θα πάω να συζητήσω μαζί του, να του δείξω τι με ενοχλεί και λογικά θα του πω να μου κάνει ένα...harilatron είπε:Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν ξέρεις τι κάνεις, η αμοιβή του μάστορα για ένα σωστό nut είναι η καλύτερη επένδυση για να παίζει σωστά η οποιαδήποτε κιθάρα.
ακόμα δεν ξέρω τίποτα για την κατασκευή και διαμόρφωση nut....Εννοείται ότι αν θέλει κανείς να το κάνει μόνος του πρέπει να έχει και τα σωστά εργαλεία δηλαδή τις ειδικές λίμες.