Ο Ves κάνει τον κόσμο να κινείται.
Ότι κι αν χρειάστηκε ήταν εκεί με τον σωστό τρόπο κι εγκαίρως.
Η τελική αίσθηση είναι ικανοποίηση.
Thanks Ves!
Description
Πωλείται μια εξαιρετική high-end καμπίνα κιθάρας Zilla Fatboy 2x12, χειροποίητη στην Αγγλία και εξοπλισμένη με δύο ηχεία Celestion Vintage 30.
Η καμπίνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με ελάχιστη φθορά και κάποια μικρά σημάδια χρήσης, αλλά πραγματικά τίποτα σημαντικό. Ακούγεται εξαιρετικά καλά.
Οι περισσότεροι πιθανότατα γνωρίζουν ήδη την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και ήχου της Zilla. Από άποψη ποιότητας, αυτές οι καμπίνες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με Mesa Boogie, ENGL, Diezel και Bogner και είναι αισθητά ανώτερες από τις τυπικές καμπίνες Marshall.
Διαθέτω επίσης προς πώληση αρκετές ακόμη καμπίνες Zilla 2x12 και 4x12.
Η αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι δυνατή.
---
Διαχειρίζομαι μια εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού backline και ένα εξειδικευμένο κατάστημα για μεταχειρισμένους ενισχυτές κιθάρας και μπάσου και καμπίνες, με έδρα τη Σόφια, Βουλγαρία. Προσφέρουμε γρήγορη, αξιόπιστη και οικονομική αποστολή σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, με τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τον εξοπλισμό πριν από την αγορά σας.
Όλα τα προϊόντα μου επιθεωρούνται σχολαστικά από τον κορυφαίο τεχνικό ενισχυτών λυχνίας της Βουλγαρίας πριν αναρτηθούν προς πώληση. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να εγγυώμαι την κατάσταση κάθε αντικειμένου. Είμαι υπερήφανος που παρέχω μια ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία αγοράς, και μέχρι σήμερα, έχω πουλήσει πολλά κομμάτια εξοπλισμού σε πελάτες στην Ελλάδα, με 100% ικανοποίηση.
Προμηθεύομαι τον εξοπλισμό μου από διάφορες χώρες και μπορώ συχνά να προμηθεύσω αντικείμενα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Εάν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να το βρω και να το προμηθεύσω για εσάς.
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή θέλετε να ρωτήσετε για κάποιο προϊόν, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα μέσω Viber ή WhatsApp στο +359888056181. Προτιμώ την επικοινωνία στα Αγγλικά, αλλά θα προσπαθήσω το καλύτερο δυνατό και στα Ελληνικά, αν χρειαστεί.
Specs
Delivery and payment
About the seller
- Member since 2025
- 42 sales
- Usually replies within a few hours
- Verified mobile · Bulgaria
Seller reviews(9)
| 6 months | 12 months | All time | |
|---|---|---|---|
| Positive | 100% | 100% | 100% |
| Negative | 0% | 0% | 0% |
| Count | 1 | 5 | 9 |
An amazing guy, helpful, man of his word(sais like new and its new), full of trust to his customers, very safe packaging (and expensive to be honest) ... feel safe and buy from him. Rare service.. As a band even iv he doesn't have what we need we will request to gind it because now we trust!
Εξαιρετικός ο Ves. Εύκολη και γρήγορη συναλλαγή, εμπιστοσύνη και σπάνια transaction ethics. Κύριος. Προτείνεται χωρίς καμμία επιφύλαξη.