Description
Το ρεπερτόριο θα κινείται κυρίως σε ελληνικό και ξένο ροκ, ποπ και λαϊκό.
Με ενδιαφέρουν δύο μορφές συνεργασίας:
• Κιθαρίστας που τραγουδάει και μπορεί να με συνοδεύει στην κιθάρα, κάνοντας δεύτερες φωνές και, όπου ταιριάζει, να αναλαμβάνει και κάποια τραγούδια.
ή
• Τραγουδιστής που παίζει πολύ καλά κιθάρα, ώστε να μοιράζεται μαζί μου το πρόγραμμα και να υπάρχει εναλλαγή στα τραγούδια και στις φωνές.
Δεν πρόκειται απαραίτητα για τη δημιουργία ενός ενιαίου καλλιτεχνικού σχήματος, αλλά για δύο ξεχωριστές καλλιτεχνικές παρουσίες που συνεργάζονται μουσικά, ανάλογα με το πρόγραμμα και το είδος της εμφάνισης.
Απαραίτητα στοιχεία είναι η πολύ καλή γνώση κιθάρας, η καλή φωνή, η μουσικότητα, ο ρυθμός και η καλή σκηνική παρουσία.
📍 Αθήνα
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει ένα βίντεο όπου τραγουδάει και παίζει κιθάρα, κατά προτίμηση ζωντανά.
Specs
- Live gigs
- Original material
- Covers & tributes
- Studio & recording
- Jamming
- Pop
- Rock
- Jazz
- Blues
- Classical
- Hip Hop
- Rap
- R&B
- Soul
- Reggae
- Country
- Folk
- Electronic
- Dance
- Metal
- Punk
- Latin
- Gospel
- Funk
- World
- Soundtrack
- Experimental
- New Age
- Greek Pop
- Greek Laiko
- Greek Entexno
- Greek Folk
- Guitar
- Bass
- Drums
- Vocals
- Piano & Keyboards
- Folk instruments
- Classical Instruments
- DJ
- DAW
- Music production
- Arrangement
- Theory & composition
- Conducting
- Notation software
- Early years & movement
- Music therapy
- Instrument making