yungblood-zombie improvise

Γιάννη μου αρέσει πολύ το tone σου,ακούγεται όπως πρέπει να ακούγεται μία Les Paul

Θα μου το στείλεις όταν πάρω Les Paul 😅
Αν και κανονικά δεν πρέπει να στο στείλω γιατί είσαι γνωστός αντι-pluginakias εδώ μέσα και όλο μας κράζεις εμάς τους δύσμοιρους :P
Αλλά εντάξει θα το παραβλέψω :P

Αν και κανονικά δεν πρέπει να στο στείλω γιατί είσαι γνωστός αντι-pluginakias εδώ μέσα και όλο μας κράζεις εμάς τους δύσμοιρους :P
Αλλά εντάξει θα το παραβλέψω :P
Όχι όχι, μη βλέπεις τι λέω, έχω κάνει χρυσή τη Neural DSP, απλά προτιμώ να καίω λάμπες...1/20 φορές που παίζω κιθάρα γιατί δεν παίζει να είναι παραπάνω λόγω πρακτικότητας

20260419_174733.jpg

και bonus φωτογραφία από σημερινό jam σε στούντιο :P

Προβολή συνημμένου 53585
και bonus φωτογραφία από σημερινό jam σε στούντιο :P
Engl και Marshall σε 4x12 ε; Και μας το παίζεις pluginάκιας 🤣 Κουβάλα laptop ρε συ να παίξεις με το amplitube καλύτερα, δε μπιστάνε αυτά τα μηχανήματα, μόνο κάτι κολλημένοι ροκάδαι της δεκαετίας του 80 παίζανε με τέτοια... 🤣🤣🤣

ΥΓ: Είχε η Χαλκιδική τέτοιο studio; 🤔

Engl και Marshall σε 4x12 ε; Και μας το παίζεις pluginάκιας 🤣 Κουβάλα laptop ρε συ να παίξεις με το amplitube καλύτερα, δε μπιστάνε αυτά τα μηχανήματα, μόνο κάτι κολλημένοι ροκάδαι της δεκαετίας του 80 παίζανε με τέτοια... 🤣🤣🤣

ΥΓ: Είχε η Χαλκιδική τέτοιο studio; 🤔
το valve studio :P(ο τεχνικος του gus g το εχει)

Ο bro δίπλα σου παίζει ροκιές και χορεύει χασαποσέρβικο ταυτοχρονα, next level multitasking λεμεεε 😅

Από τις ελάχιστες PRS που με χαρά θα έπαιρνα πάντως

Trending...

Νέα θέματα

Back