Σας παραθέτω ένα τραγούδι που έχει γραφτεί αρκετό καιρό αλλά δεν έβαζα τον κώλο μου κάτω να το ηχογραφήσω. Τον έβαλα τελικά και είναι περίπου έτσι.
You_dont_let_nobody_down.mp3
You_dont_let_nobody_down.mp3
+1fusiongtr είπε:Όμορφο, σκοτεινό και μυστηριώδες!
Μπράβο! Έχει ταυτότητα!
Δεν είμαι σίγουρος ότι το training θα βοηθήσει Δημήτρη. ;DΆν θα παρατηρούσα κάτι για να βελτιωθεί περισσότερο, θα ήταν να ξανακάνεις ένα πέρασμα στα φωνητικά, έχοντας κάνει πριν αρκετό training.
Σπύρο έχεις απόλυτο δίκιο για το drumset και τα πιατίνια. Τα άλλα sets του ez δε μου κολλάνε με τίποτα. Θα πρέπει να κάτσω να τα πειράξω ξεχωριστά. Επίσης αυτό το να μη βαριέμαι να ολοκληρώνω, ξαναπές το παρακαλώ.SpyrosCh είπε:Το μεγαλύτερο μείον για μένα είναι ο ήχος του ez drummer, γιατί δεν δοκιμάζεις κανένα άλλο σετ? Σε ένα άλλο σου κομμάτι που θυμάμαι είχες το funk kit και ήταν πολύ πιο καλαίσθητο από το pop/rock set εδώ (εκτός κι αν έχεις όρεξη να κάτσεις να τα πειράξεις που δεν το κόβω).
Επίσης ξαναβρές τα με τα πιατίνια, μη μαλώνετε, τα crashes είναι φίλοι μας! ;D
+1freerock1974 είπε:ειναι το καλυτερο σου κομματι απο τα uploaded.
Εγω θα το πω και για σενα ομως:KOMMATAΡΑ!
Ιδιως αυτη η μεταβαση απο μινορε σε ματζορε(ρεφραιν) ειναι εκπληκτικη!
Nα πω οτι μου αρεσαν πολυ και οι στιχοι.
Μπορει να χουν τις τετριμμενες αμερικανοεκφρασεις αλλα ειναι του γουστου μου αυτα τα μηνυματα που περνουν με εξυπνα λογοπαιγνια για απλες καθημερινες καταστασεις.
Η φωνη με φανερα δειγματα προοδου!
Παρατηρησεις:
Ο Σπυρος εχει δικιο,το ez drummer κανει μπαμ,θα μπορουσε να ειναι καλυτερος ο ηχος των τυμπανων και φυσικα αν ειχες προγραμματισει κανενα break και δεν ειχε αυτα τα ετοιματζιδικα fill ins που ειναι γνωστα σε οσους το χρησιμοποιουν,θα ανεβαινε ενορχηστρωτικα.
Ηθελα στο τελος να αφησεις το slide και να παιξεις μ εναν στρατοηχο απ αυτους που μας εχεις παραθεσει κατα καιρους.
Να ξεσπασεις και να ξεσκοτεινιασει το κομματι.
ΜΠΡΑΒΟ!
Κάνεις λάθος.Δεν είμαι σίγουρος ότι το training θα βοηθήσει Δημήτρη. ;D
Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι δε θύμισε σε κανέναν Tom Petty που μου θυμίζει εμένα. ;D
Yep! Αν όχι σε όλο (αφήνω εκτός το καταπληκτικό chorus) μόνον στο κουπλέ.RayDTutto είπε:BTW Η φωνή είναι μια χαρά για το κομμάτι αλλά είναι ΠΟΛΥ καθαρή. Δοκίμασε να την κάνεις λίγο πιο lo-fi...