δεν ξέρω αν μπορεί να το πετύχει ο καθένας.fusiongtr είπε:Πάντως βρε παιδιά όντως είναι ηχάρα.
Όταν το πρωτοείδα, έπαθα ένα σοκ.
Και δεν μ' αρέσουν και οι Marshall.
EDIT: Παρ' όλα αυτά όμως, είναι μάλλον εύκολο να τον βάλεις ένα κλικ πριν το "σπάσιμο", να του κοτσάρεις κι ένα μικρόφωνο, neck μαγνήτη με χαμηλωμένο tone, ένα delay και είσαι άρχοντας.
Ισχύει. Όποιος δουλεύει με τα tone κατέχει (την υπέρτατη αλήθεια)fusiongtr είπε:Παρ' όλα αυτά όμως, είναι μάλλον εύκολο να τον βάλεις ένα κλικ πριν το "σπάσιμο", να του κοτσάρεις κι ένα μικρόφωνο, neck μαγνήτη με χαμηλωμένο tone, ένα delay και είσαι άρχοντας.
Βρε Έκτορα τι να πουλήσει!Έκτορας είπε:Α, επίσης δεν μας είπε στο βίντεο σε τί τιμές πουλά τους υπόλοιπους που έχει...
Αυτό.ο άνθρωπος ήθελε να make a point και τοκανε...
Carvin είναι.Όχι με prs....όπως αυτός...
fusiongtr είπε:Βρε Έκτορα τι να πουλήσει!
Είναι επαγγελματίας μουσικός ο άνθρωπος και έχει αρκετούς ενισχυτές (όπως και κιθάρες).
Αυτό.
Carvin είναι.![]()
Ότι ενισχυτάρα (και άλλο εξοπλισμό) και να πάρεις, δεν σημαίνει ότι θα έχεις καλό ήχο, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις καλό ήχο.Έκτορας είπε:Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι το point του. Καθόλου όμως.
Μπορείτε ελεύθερα να μου το εξηγήσετε.
fusiongtr είπε:Αυτό που λέμε "καλός ήχος" (πράγμα υποκειμενικό), μπορεί να βγει και με το πιο απλό gear, αρκεί να ξέρεις πώς θα το πάρεις.
είναι και λίγο θέμα χέρι, και λίγο υπομονή να ψάξεις και να εκτιμήσεις αυτό που έχεις.Έκτορας είπε:Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι το point του. Καθόλου όμως.
Εκτός αν είναι το ότι μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε ενισχυτή να ακουστεί εντελώς καθαρός και λασπωμένος, χρησιμοποιώντας μια κιθάρα με ποιοτικό neck humbucker και γυρνώντας το tone της κιθάρας μέχρι να το καταφέρεις (το οποίο έτσι κι αλλιώς, το γνωρίζω μεν, δεν το επιδιώκω δε). Έτερον, ουδέν (που τραγουδά και κάποιος).
Μπορείτε ελεύθερα να μου το εξηγήσετε.
βρε συ, είπαμε επαγγελματίας.Έκτορας είπε:Μάλιστα. Άρα ερχόμαστε σε αυτό ακριβώς στο οποίο διαφωνώ. Οπότε, ξαναρωτώ, αν ισχύει αυτό, τους υπόλοιπους ενισχυτές τί τους χρειάζεται...; (επίσης, να μην επαναλαμβάνομαι, σιγά τον "ήχο" που έφτιαξε...).