Aπό την έρευνα που έκανα κατέληξα να το βάλω σε mic input και μου έδωσε μεν hot σήμα χωρίς όμως να χρειαστεί να καταφύγω σε pad. Αυτή είναι και η πιο απλή σύνδεση.
Όσο για την συνδεσμολογία, σύνδεσα το + και - του ηχείου στο 2 και 3 αντίστοιχα του xlr. Άλλοι το συνδέουν αντίθετα.
H γείωση έμεινε στο 1 και κομμένη από την μεριά του ηχείου. (μπορείς να το συνδέσεις και στο σασί του ηχείου)
Μια επόμενη λύση είναι να συνδέσεις καλώδιο unbalanced σε καρφί και μετά σε di και στην κονσόλα. Δεν το έκανα γιατί δεν έχω διαθέσιμο di και γιατί η πρώτη λύση μου έδωσε εν τέλη καθαρό αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα.
Τέλος, το ηχείο στηρίχθηκε σε μια spare βάση ταμπούρου με τις "δαγκάνες" να σφίγγουν το μεταλλικό στεφάνι του ηχείου όπως φαίνεται και στην φωτό (όχι δική μου).
To ηχείο νομίζω ότι είναι 10ιντσο. Δεν έχει τόση σημασία, νομίζω ότι είναι και θέμα τύχης το ταίριασμα με το kick mic.
Άλλοι βάζουν 15ιντσα με επιτυχία.
Ξεκίνα με ότι έχεις και βλέπεις στην πορεία αναλόγως το αποτέλεσμα που θα έχεις. Την Δευτέρα βράδυ με Τρίτη πρωί θα ποστάρω δείγμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.