γειωση μπασσου

jimakos27

Ακροατής
γεια σας παιδες.θελω τα φωτα σας γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.εχω ενα ibanez μπασσακι το οποιο προφανως 8ελει να γειωθουν τα ηλεκτρικα του γιατι μπιζαρει σαν τρελο!!ειναι κατι που μπορω να το κανω μονος μου???αν γειωθει θα σταματησει να κανει αυτον τον σπαστικο ηχο στα πριμα του????ευχαριστω προκαταβολικα παιδες!!

Άνοιξες το πικγκαρνκτ και είδες ότι έχει φύγει η γείωση;

mscmkr είπε:
Άνοιξες το πικγκαρνκτ και είδες ότι έχει φύγει η γείωση;
δεν εχει φυγει τιποτα....κανονικα δεν 8α επρεπε να μην μου κανει αυτον τον θορυβο.χρειαζεται να του κανω καποια εξτρα γειωση???

Συνέβη ξαφνικά ή ήταν από πάντα έτσι; Από κολλητήρι ξέρεις;

mscmkr είπε:
Συνέβη ξαφνικά ή ήταν από πάντα έτσι; Από κολλητήρι ξέρεις;
ετσι εκανε απο την αρχη......ξερω απο κολλητηρι.ευχαριστω για το ενδιαφερον  mscmkr!!!

Πέρνα μια δόση όλες τις κολλήσεις που αφορούν στη γείωση και βλέπουμε.

αν το μπασο σου εχει μονούς μαγνητες ειναι φυσιολογικο αυτο, αν βεβαια ηταν ετσι ο ηχος σου απτην αρχη.δυστυτως οι jazz βγαζουν θορυβο (ειδικα αν ειναι φτηνοι οπως οι δικοι μου)στα πριμα.

Οι φίλοι έχουν δίκιο. Εγώ θεώρησα ότι είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για γείωση. Άκου κι ένα άλλο ίδιο μπάσο. Κάνει τον ίδιο θόρυβο;

οντως ο jazz μου το κανει αυτο.οταν παιζω μονο με τον Ρ δεν κανει τιποτα.ειναι φυσιολογικο ομως να κανει αυτον τον βωμβο  ο J μαγνητης????

Επειδή είναι μονός, αθωράκιστος και παίζει συχνά μπροστά από ένα μόνιτορ;

Όχι  ;D

ειναι φυσιολογικο ομως να κανει αυτον τον βωμβο  ο J μαγνητης?Huh?
ναι,ετσι ειναι οι μονοι μαγνητες ειναι σχεδιασμενοι για να παιζουν ΜΟΥΣΙΚΗ και οχι για να στηνουμε αυτι και να ακουμε αν κανουν...βζζζζζζζ... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back