Γυμναστικη και μουσικη

Status
Not open for further replies.
Τι μπαλακια ρε λεβεντη μου.και γω τετοια εχω.

αφου με ειδε η γυναικα μου μια μερα και τρομαξε-πωπω τι επαθες γιατι πρηστηκες ετσι, εχεις αλλεργια?

8O ειχα γινει ενα μοσχαρι και αντι για μπαγκετες επαιζα με κιλοδοκους.

παν μετρον αριστον στην γυμναστικη για να μην τρομαζουμε κοσμο.

ασε που κανω και 4χλμ διαδρομο καθε μερα και παει η μπακα. :P

παντως η αληθεια ηταν πως αεροβια και βαρη με τροπο κανουν εκτος απο ανετο στησιμο, παιξιμο και καλυτερη διαθεση. :wink:

οταν παρω ψηφιακη μηχανη θα στειλω τα sixpacks(τεσερες μπυρες στο τεσερα παλικαρι) :lol: :lol:

Ναι ρε γαμωτο και ειναι κριμα γιατι η γυμναστικη εχει παρεξηγηθει τοσο πολυ (φταινε βεβαια & οι καραγκιόζηδες του χωρου)

παντως ΕΙΝΑΙ θεμα αισθητικης ειδικα στη μουσικη αλλο πραγμα οι κοιλιακοι των κυριων

red_hot_pepper_1706478950.jpg

και αλλο οι προκοιλιακοι των κυριων

1or19b.jpg

:lol:

Επίσης για έναν καιρό' date=' προπονούσα αθλήτριες (ακούς Αντουάν? Ακούω να λες... :lol:)

...[/quote']

Aπαπαπαπαπαπα....ζημιες.....!!!Λοιπον Λεγε Ονοματα και διευθυνσεις προστυχο πλασμα...

Πιστευω ομως οτι για να ξεκινησεις σοβαρα γυμναστικη περα των ηλιθιων κινητρων περι γκομενες(ναι εγω το λεω αυτο!!!)και φιγουρα..θα πρεπει να τρεφεις ιδιαιτερη εκτιμηση,σεβασμο και αγαπη προς τον ιδιο σου τον εαυτο και κατα προεκταση στο ιδιο σου το σωμα..οσο και αν αυτο ακουγεται λιγο psycho...

Βέβαια. Ειδικά στη μουσική. Για να μην ξεφεύγουμε κι από το θέμα :D

Aπαπαπαπαπαπα....ζημιες.....!!!Λοιπον Λεγε Ονοματα και διευθυνσεις προστυχο πλασμα...

Πιστευω ομως οτι για να ξεκινησεις σοβαρα γυμναστικη περα των ηλιθιων κινητρων περι γκομενες(ναι εγω το λεω αυτο!!!)και φιγουρα..θα πρεπει να τρεφεις ιδιαιτερη εκτιμηση' date='σεβασμο και αγαπη προς τον ιδιο σου τον εαυτο και κατα προεκταση στο ιδιο σου το σωμα..οσο και αν αυτο ακουγεται λιγο psycho...[/quote']

No personal data disclosed, sorry! :lol: :lol:

Ίσως θα άλλαζες γνώμη αν μάθαινες ότι η μία ασχολείται (νομίζω ακόμα) με το Ταε Κβον Ντο... 8)

Ναι, η γυμναστική πρέπει να γίνεται για τους λόγους που λες... το να αρέσεις στις γυναίκες βέβαια δεν είναι άσχημο κίνητρο, κάθε άλλο!

Εγώ ξεκίνησα για να δυναμώσω, επειδή έκανα τετρακοσάρι σαν πιτσιρικάς, μετά μου έμεινε η συνήθεια...

Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν σταματήσεις για καιρό, κάτι σου μένει και τελικά ακόμα και στα βαθιά γεράματα μπορεί να είσαι πιο υγιής.

Και για να επιστρέψουμε στα μουσικά, δε νομίζω ότι θα άντεχα να παίζω 6-7 ώρες σε διάφορα κωλάδικα αν δεν είχα την ανάλογη αντοχή από την προπόνηση. :?

Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν σταματήσεις για καιρό, κάτι σου μένει και τελικά ακόμα και στα βαθιά γεράματα μπορεί να είσαι πιο υγιής.
η περιπτωση μου ακριβως!! :lol:

δηλαδη η πιστιρικα δε θα διαλεξει καποιον σαν αυτον? :lol: :lol:

16fe1.jpg

δηλαδη η πιστιρικα δε θα διαλεξει καποιον σαν αυτον? :lol: :lol:

16fe1.jpg
Να κλειδωθεί το θέμα αμέσως. Δεν έχω δώσει άδεια να δημοσιεύονται φωτογραφίες μου.

Έλα που μου παρεξηγιέσαι... Πλάκα γίνεται...Στους κοιλαράδες ανήκω κι εγώ... Παντρεμένος από το 96 και με δύο παιδιά τι περιμένεις... Κατά τα άλλα γκόμενα δεν έχω οπότε δεν με νοιάζει αν μου τη φάει. Η μόνη γυμναστική που κάνω απ' ότι διάβασες παραπάνω είναι μέχρι τους καρπούς ότι πρέπει για τα ντράμς. Από κει και πέρα παίζουν προκοιλιακοί.
Κανείς δεν παρεξηγιέται βρε...

Γνώμη μου, μιας και είσαι drummer:

Μην κάνεις ασκήσεις μόνο για τους πήχεις ή τα χέρια.

Αυτές οι ασκήσεις single joint είναι που έχουν καταστρέψει πολύ κόσμο... :cry:

Και μετά δεν θέλουν να ακούνε για γυμναστική.

Κάνε μερικές combound ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα. Οι 'άρσεις θανάτου' (όπως λανθασμένα μεταφράζονται τα deadlifts) και τα power cleans είναι τα πλέον ενδεδειγμένα. Σιγά σιγά βέβαια, ε; Το συνδιάζεις και με λίγη προπόνηση για αντοχή (λίγο ποδηλατάκι, κάτι τέτοιο) και είσαι fit to go!

Φαντάσου ότι οι δρομείς μικρών αποστάσεων (100ρηδες, 200άρηδες κλπ) τα power cleans τα έχουν ψωμοτύρι και έχεις δει πιστεύω για τι κορμιά μιλάμε... Οι ασκήσεις απομόνωσης (π.χ. πήχεις) είναι το μπαχαρικό :wink:

Έχεις δίκιο, σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές ασκήσεων. Θέλει ησυχία και χρόνο. Με τα πιτσιρίκια....μμμμμμ...χλωμό!

Έχεις δίκιο' date=' σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές ασκήσεων. Θέλει ησυχία και χρόνο. Με τα πιτσιρίκια....μμμμμμ...χλωμό![/quote']
Καταλαβαίνω... αλλά καλύτερα 15-20 λεπτά την ημέρα παρά 2 ώρες μια φορά την εβδομάδα... Πράγμα που ισχύει και για τη μελέτη φυσικά! :wink:

Μα γι' αυτό το στυλ μιλάμε. Συμφωνώ έτσι είναι το σωστό. Όταν μαζεύονται σε πλάκωμα, άγχος και αρνητικά αποτελέσματα βγαίνουν. Που ν' ακούσεις τη γυναίκα μου. Πάλι με τις μπακέτες; Καλά δεν πάτε στο studio; Εκεί τι κάνετε;

Ε! Να τις πω την αλήθεια δεν πάει κι όλας!!!! Τι λες;

Δεν κάθομαι να τα διαβάσω όλα, ομολογώ οτι βαριέμαι. Ωστόσο εκτος από τους νράμερς όλοι οι υπόλοιποι μουσικοί γυμναζόμστε κανονικά αρκεί να κάνουμε στο τέλος μυοχαλαρωτικές ασκήσεις στα επίμαχα μέρη, συνήθως καρπούς, "πάπια" και γενικότερα στα χέρια. Αν επικαλεστώ την προσωπική μου εμπερία θα πω ότι λειτούργησε στο εκατό τοις εκατο.

Διατάσεις πρέπει να κάνουν όλοι όσοι γυμνάζονται. Και πριν μπούνε για τα καλά στην προπόνηση και στο τέλος σαν ένα είδος αποθεραπείας.

Δεν κάθομαι να τα διαβάσω όλα' date=' ομολογώ οτι βαριέμαι. Ωστόσο εκτος από τους νράμερς όλοι οι υπόλοιποι μουσικοί γυμναζόμστε κανονικά αρκεί να κάνουμε στο τέλος μυοχαλαρωτικές ασκήσεις στα επίμαχα μέρη, συνήθως καρπούς, "πάπια" και γενικότερα στα χέρια. Αν επικαλεστώ την προσωπική μου εμπερία θα πω ότι λειτούργησε στο εκατό τοις εκατο.[/quote']
Καταρχάς σου ζητάμε ταπεινά συγνώμη αγαπητέ band που σε κάναμε να βαρεθείς...

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο πρωτότυποι και ψυχαγωγικοί στο μέλλον. Στην προσκοπική μας τιμή.

Πες μας κι'άλλα ω μεγάλε γνώστη band σχετικά με τις διατάσεις και τις πάπιες. Κρεμόμαστε από τα χείλη σου, εμείς οι ταπεινοί ακροατές σου. 8)

Δεν νομίζω να απαντήσει. Σε ένα άλλο τοπικ είπε πριν λίγο ότι την κάνει απο εδώ μεσα.

Διατάσεις πρέπει να κάνουν όλοι όσοι γυμνάζονται. Και πριν μπούνε για τα καλά στην προπόνηση και στο τέλος σαν ένα είδος αποθεραπείας.
Γενικά σωστό. Έχει πάντως αποδειχτεί ότι οι 'υπερβολικές' διατάσεις *πριν* την προπόνηση με βάρη επιδρά αρνητικά (για κάποιο χρονικό διάστημα) στην ικανότητα άσκησης 'άμεσης δύναμης' (instant force production για όποιον ενδιαφέρεται να το ψάξει). Το 'υπερβολικές' είναι συνήθως λιγώτερο απ'αυτό που βλέπω συνήθως στα γυμναστήρια. :wink:

Γενικά σωστό. Έχει πάντως αποδειχτεί ότι οι 'υπερβολικές' διατάσεις *πριν* την προπόνηση με βάρη επιδρά αρνητικά (για κάποιο χρονικό διάστημα) στην ικανότητα άσκησης 'άμεσης δύναμης' (instant force production για όποιον ενδιαφέρεται να το ψάξει).
Σωστότατος! :wink: Το ανέφερα απλώς σαν γενικό κανόνα. Γιατί πιστεύω όλοι όσοι πετάγονται μέχρι το γυμναστήριο έχουν δει τους γνωστούς "μυώδεις" τύπους να χώνουν με το που μπαίνουν μέσα κάτι εξηντάκιλα χωρίς να έχουν προετοιμάσει τους μύς ούτε καν με διατάσεις αλλά ούτε καν με ένα μικρό ζέσταματάκι! Και φυσικά (για να μην ξεφεύγω απ' το θέμα) δεν νομίζω να υπάρχει μουσικός που να ξεκινάει σοβαρο practice χωρίς ζέσταμα...

Το 'υπερβολικές' είναι συνήθως λιγώτερο απ'αυτό που βλέπω συνήθως στα γυμναστήρια. icon_wink.gif
Το τι βλέπει κανεις στα γυμναστήρια αστα να πάνε! Η υπερβολή της υπερβολής ω υπερβολή! :lol: :lol:

το υγιες & γυμνασμενο σωμα ειναι θεμα αυτοσεβασμου οχι εντυπωσιασμου των άλλων :wink:
να και μια φορα που συμφωνω απολυτα μαζι σου! :D

νομιζα οτι θα το καταλάβαινες απο την κορμάρα μου! :lol:

στο ειπα αλλα εσενα στην τελε το μυαλό σου!! :lol:

να μια πρόσφατη φωτο μου πάντως για να μη νομίσουν οτι λεω ψεμματα για τα περι κορμάρας!

stever1.jpg
εγώ που είμαι κρουστός και όχι drummer ( "επαγγελματικ" επίπεδο)

να τα αποφύγω τελείως τα βαράκια?( βασικά δεν παίζουνε βαράκια..πιο πολύ έλξεις κάμψεις τέτοια πράματα,βαράκια μονο η κλασική άσκηση για τον δικέφαλο)

η λίγες ασκήσειες? και όχι πάνω απο 2 φορες την εβδομάδα

edit (ndnikola): δεν γράφουμε greeklish, και προσέχουμε το timestamp του τελευταίου post πριν απαντήσουμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back