Γιατί το φόρουμ είναι νεκρό ενώ φαίνεται ότι πολλά μέλη το παρακολουθούν;

Έχω παρατηρήσει ότι την μεγαλύτερη κινητικότητα την παρουσιάζουν θέματα γενικότερου περιεχομένου.Όταν συζητάμε απλά για μουσική,για μουσικούς και διάφορα κοινωνικά φαινόμενα
Αυτό πάντα συνέβαινε. Ουδέποτε τα αμιγώς μουσικά θέματα είχαν μεγάλη συμμετοχή.

Ας μαλώσουμε λέω εγώ.Πάντα μαλώναμε και πάντα τα βρίσκαμε.
Εγώ διαφωνώ. Κανέναν δεν ενδιέφερε ο δημόσιος τσακωμός των μελών πλην ενός μικρού κύκλου συμμετεχόντων που πέρναγαν την ώρα τους με "ποπ κορν". Επίσης δεν τα βρίσκαμε. Από τους μεγάλους τσακωμούς προέκυψαν έχθρες που κράτησαν και μάλιστα κάποιες απείλησαν να εκδηλωθούν και σε συναντήσεις.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο μεγάλος περιορισμός της σάχλας, στην οποία είχα κατά καιρούς κι εγώ συμμετοχή και το αυστηρό moderation είχαν θετικά αποτελέσματα για την πλειοψηφία των επισκεπτών του φόρουμ. Φυσικά είμαστε και μερικοί old school που ενίοτε αναπολούμε τις εποχές που το φόρουμ ήταν λίγο πρωινάδικο, λίγο επιθεώρηση, λίγο λαϊκό δικαστήριο κλπ.

Εγώ διαφωνώ. Κανέναν δεν ενδιέφερε ο δημόσιος τσακωμός των μελών πλην ενός μικρού κύκλου συμμετεχόντων που πέρναγαν την ώρα τους με "ποπ κορν". Επίσης δεν τα βρίσκαμε. Από τους μεγάλους τσακωμούς προέκυψαν έχθρες που κράτησαν και μάλιστα κάποιες απείλησαν να εκδηλωθούν και σε συναντήσεις.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν τσακωνόμασταν χωρίς λόγο.Για να φτάσουμε μέχρι εκεί προ-υπήρξαν θέσεις,απόψεις και ερωτήματα.Σίγουρα έβγαινε από κάποιους και κάτι για τη λιγούρα ενόσω κάποιοι άλλοι μανουριάζανε αλλά πολλές φορές τα θέματα που άναβαν τα αίματα ήταν άκρως επιμορφωτικά...Και αν όχι απαραίτητα εκείνη τη στιγμή γιατί πάντα μας αρέσει να τις μετράμε,ίσως κάποιοι αργότερα και με κρύο αίμα αναθεώρησαν και βελτίωσαν το σκεπτικό τους.Ο γράφων ανάμεσά τους.

Τώρα για τις έχθρες και τις απειλές για ξυλίκι,πέραν μίας περίπτωσης όλα αυτά τα χρόνια,δεν θυμάμαι κάτι σοβαρό...Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ θυμάμαι καλύτερα από σένα.
Μου φαίνεται ακραίο πάντως.

Εγώ δεν βλέπω να έχει περιοριστεί το φόρουμ σε θέματα μουσικής τεχνολογίας, και για το eurobasket γράψαμε πριν λίγο καιρό 50 σελίδες. Το μόνο που έχει περιοριστεί είναι κάποιοι 50 φεύγα να συμπεριφέρονται σαν παιδιά δημοτικού, δηλαδή κάποιοι εξοικειωμένοι με το φορουμικό λόγο (ο οποίος έχει ιδιαιτερότητες) να σπάνε πλάκα με μη εξοικειωμένους με το μέσο χρήστες, αυτά θυμάμαι εγώ στις συζητήσεις που συμμετείχα. Το φόρουμ είναι καλύτερο τώρα

Λίγο πιο πολύ να ευνοούσε τη δημιουργία μουσικής μόνο...
Δηλαδή να ξαναφτιαχτει ο τομέας "Μουσική" για να ανεβάζουμε γνωρίζοντας ότι θα μας ακούσουν 3-4 αυτιά, κανένα διαδικτυακό τζαμάρισμα όπως είχε γίνει παλιά, κάτι άλλο πέρα από τον τομέα Show Off που μπορεί να γίνει και λίγο cringe... Δεν έχω κάποια απτή ιδέα, αλλά το μεγαλύτερο μουσικό φόρουμ θα ήταν καλό με κάποιο τρόπο να προωθεί τη δημιουργία μουσικής

Λίγο πιο πολύ να ευνοούσε τη δημιουργία μουσικής μόνο...
Δηλαδή να ξαναφτιαχτει ο τομέας "Μουσική" για να ανεβάζουμε γνωρίζοντας ότι θα μας ακούσουν 3-4 αυτιά, κανένα διαδικτυακό τζαμάρισμα όπως είχε γίνει παλιά, κάτι άλλο πέρα από τον τομέα Show Off που μπορεί να γίνει και λίγο cringe... Δεν έχω κάποια απτή ιδέα, αλλά το μεγαλύτερο μουσικό φόρουμ θα ήταν καλό με κάποιο τρόπο να προωθεί τη δημιουργία μουσικής
Συμφωνώ σε όλα...

Trending...

Νέα θέματα

Back