Γεράματα

Καλλιτέχνης
Roberto30
Ακροάσεις
32
Προβολές
1,807
Ακροατές
32

roberto30

Ενεργό μέλος

(Verse 1)
Ποιος μετράει τον χρόνο
όταν γερνάς.

Πες που πονάς;

Κλείσε μου το μάτι,
μάθε πρώτα να γελάς.

Πώς μετράς τον χρόνο
όταν ξεχνάς.

Πες μ' αγαπάς;

Σα σφίγγει το στομάχι,
σε κάνει κι άλλο να ζητάς

(Chorus)
Άκου με ρε φίλε
μεγάλο το κενό

Μιλάω στο καθρέφτη
και δεν ακούω εγώ

Πες μου πάλι
τον ρόλο μου εδώ

Ένα δύο τρία
Ξεχνώ

(Verse2)
Που να έχω βάλει πάλι
τα γυαλιά, κυρά;

Δως μου ένα χάπι να μηδενίσουν παλι
τα χιλιόμετρα

(Chorus 2)
Άκου με ρε φίλε
τι νέο να σου πω

Κοιτάω στο καθρέφτη
το είδωλο θωλό

Δως μου πάλι
τον ρόλο μου εδώ

Ένα δύο τρία
Ριγώ

(Chorus 3)
Κοίτα με ρε φίλε
τι θέλεις να σου πω

Ρωτάω τον καθρέφτη
μα τι να αποκριθώ

Σκέψου πάλι
τον ρόλο μου εδώ

Ένα δύο τρία
Μισό

(Bridge)
(κάτι δικά μου...)

(Chorus 4)
Σώπασε ρε φίλε
σταμάτα να σου πω.

Γελάω στον καθρέφτη ,
αυτός ειμαι εγώ;;;

Ξέχνα τωρα
τον ρόλο μου αυτό

Ένα δύο τρία
Ξερνώ

(Chorus 5)
Μίλα μου ρε φίλε
γιατί θα τρελαθώ

Αυτός απ' τον καθρέφτη ,
μου φαίνεται ζαβό

Άντε τώρα
τι ρόλο να σκεφτώ

Ένα δύο τρία,
θα πιω

(Whiskey)

(Chorus 6)
Άσε μας ρε φίλε
Τι θέλεις πια εδώ;

Χαρίζω τον καθρέφτη
και σε περαστικό

Φύγε τώρα.
Τον ρόλο βρήκα εγώ

Ένα δύο τρία,
Άιντε στο καλό....

Πάρα πολύ ωραίο Απόστολε!
Καιρό είχα να σε ακούσω.
Μου είχαν λείψει τα κομμάτια σου!

Και η παραγωγή σούπερ.
Νομίζω μεγάλη πρόοδος από τα προηγούμενα κομμάτια!

Ευχαριστώ πολύ Μπάμπη! Έχω κολλήσει με την δουλειά και δεν προλαβαίνω να προχωρήσω τίποτα

Το έκανα αρκετά βιαστικά αλλά ευχαριστήθηκα ξανά την όλη διαδικασία του γράψε - σβήσε

Ευχαριστώ πολύ Φάνη!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φρέσκια αυτιά και την πάντα θετική διάθεση που συνεισφέρεις σε κάθε μου προσπάθεια Γιώργο!
(Το κομμάτι το είχα στείλει στον gkourmoul1 πριν το ανεβάσω και έλαβα τις παρατηρήσεις του).

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φρέσκια αυτιά και την πάντα θετική διάθεση που συνεισφέρεις σε κάθε μου προσπάθεια Γιώργο!
(Το κομμάτι το είχα στείλει στον gkourmoul1 πριν το ανεβάσω και έλαβα τις παρατηρήσεις του).
Έβαλα το like αλλά θα ήθελα να βάλω και το 😲 γιατί όχι πως δεν το περίμενα, αλλά τα έχασα πραγματικά από την αρτιότητα της παραγωγής, της ενορχήστρωσης, της εκτέλεσης και της ερμηνείας σου και την ευρηματικότητα που χαρακτηρίζει τη σύνθεση. Μετά την ακρόαση στα ηχεία έσπευσα να το ακούσω με ακουστικά και εκεί απόλαυσα περισσότερο όλα αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά της παραγωγής του κομματιού. Και αύριο θα το απολαύσω και στα studio monitors σε μεγαλύτερη ένταση. Πραγματικα συγχαρητήρια Απόστολε, υποκρίνομαι ταπεινά, να είσαι πάντα καλά, είσαι ένα πηγαίο και πολύ δημιουργικό ταλέντο!!! We are proud of you!!!😍😍

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ!
Μακάρι να άξιζα το 1/100 απ όσα έγραψες!
Από το κομμάτι σίγουρα θα άλλαζα την φωνή

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ!
Μακάρι να άξιζα το 1/100 απ όσα έγραψες!
Από το κομμάτι σίγουρα θα άλλαζα την φωνή
Αυτά που έγραψα είναι 100%ακριβή και αξίζεις και περισσότερα. Η φωνή σου ταιριάζει πολύ με το κομμάτι και το στυλ. Είναι αξιέπαινη δουλειά και θα το ακούσω ξανά το βράδυ

Σε μια δεύτερη ακρόαση, μου φαίνεται πως τα φωνητικά θα ήθελαν ελάχιστα πιο μπροστά στη μίξη.
Το κομμάτι είναι τέλειο, αρρώστια μιλάμε, μπράβο!!!! Στο σώπασε ρε φίλε π.χ. βγαίνεις πιο καλά που χαμηλώνει η μουσική. Αντίστοιχα έπρεπε να είσαι λίγο πιο μπροστά στο υπόλοιπο

το κομμάτι είναι όντως πολύ όμορφο αλλά αυτό δεν με εκπλήσσει καθότι το περίμενα κι εγώ... η παραγωγή όμως αν εξαιρέσεις την φωνή σε ελάχιστα σημεία (εν γένει όμως είναι κι αυτή πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν), είναι άψογη... υποκλίνομαι...

Trending...

Νέα θέματα

Back