Όταν λες "αλλάζουν συνεχώς"???? Ξεκουρδίζεται? Είναι καινούριες οι χορδές? Νομίζω με μερικά κουρδίσματα θα στρώσει.λοιπον οταν το κουρδιζω οι νότες αλλάζουν συνεχώς!τι να κανω?
είχε και ένα μικρό σείρμα κάτω από την γέφυρα μπορεί να φταίει αυτό?
Μισό εκατοστό? Πως τα κατάφερες? :wink:...
Για τις χορδές θέλω να πώ πως δεν έχουν καθαρή νότα με τιποτα.
Νομίζω είμαι μισο εκατοστό εκτώς στην καινούργια γέφυρα. Αυτο μαλλον φταίει ε?
...
δεν το καταλαβαίνουμε με τίποτα."Για τις χορδές θέλω να πώ πως δεν έχουν καθαρή νότα με τιποτα. "
Πάντως αν δεν είναι σωστό το intonation το σύμπτωμα δεν είναι "παίζω μια νότα μου εμφανίζονται και άλλες 3 π.χ."λοιπόν δες έχω ανοίξει νέες τρύπες λίγο πιο πάνω από εκεί που έπρεπε να είναι κανονικά. Τελικά έκλεισα τις καινούργιες με οδοντογλυφίδες και ατλακολ. και ετοιμαζομαι να ξανα ανοιξω ελαχιστα πιο κατω.Λοιγικά αυτό φταίει καθώς όταν παίζω μια νότα μου εμφανίζονται και άλλες 3 π.χ. και δεν μπορώ να κουρδίσω στα το innotiation ναι ειναι ΧΑΛΙΑ...
κατάλαβες?
Ναι' date=' μπορεί να έφταιγε που δεν κοιμήθηκες καλά χθές....
Καμία άλλη ιδέα για το τι μπορεί να έφτεγε?
Δεν ξαναμετράς άλλη μια φορά πριν τρυπήσεις? Τζάμπα είναι.μπορεί κάνοντας τις τρύπες να χτύπησα κανένα ηλεκτρονικό? (αλλά δεν ακούω τίποτα περίεργο...
Λέω να ξανακάνω τις τρύπες στην σωστή απόσταση που μέτρησα....
χαχα οκ...τιποτα άλλο να προσέξω?
ουσιαστικα το κανω έτσι ωστε να πιάνουν στο ίδιο σημείο που πιάναν και με την προηγούμενη....
οκ τα κατάφερα τώρα όλα είναι οκ!ευχαριστώ!
...Θα έλεγα να βάλεις τα σαμαράκια στην καινούρια γέφυρα λίγο μπροστά από τη μέση της διαδρομής τους' date=' και να τοποθετήσεις τη γέφυρα ώστε ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ να είναι εκει που ήταν τα παλια σαμαράκια.
...[/quote']
Και να πω ότι δεν το ήξερες από την αρχή ... :lol: