εμείς είμασταν εκεί το '86 ;DSonic X είπε:Και ΝΑΙ ...ήμουν κι εγώ στο Club 22 το '87![]()
το Straight Ahead είναι εφάμιλλο των άλλων, εξάλλου και τα άλλα, προσωπικά του είναι... υπήρξε συναυλία που πήρε το μπάσο του μπασίστα για να του το κουρδίσει...
εμείς είμασταν εκεί το '86 ;DSonic X είπε:Και ΝΑΙ ...ήμουν κι εγώ στο Club 22 το '87![]()
Κάτσε γιατί τό 'χασα λίγο. ;D Αν μιλάμε για το διήμερο με support "Villa 21" την πρώτη μέρα και "Τρύπες" τη δεύτερη τότε μιλάμε σίγουρα για 1987.gdevelek είπε:εμείς είμασταν εκεί το '86 ;D
Άνθρωπες είμαστε σφάλαματα κάνουμε ,αν δεν έβλεπα τα εισουτήρια που τα έχω κι εγώ ,δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ;D ;D ;D, εδώ δεν θυμόμουν πως λεγώταν το κατέστημα ,γι αυτό έβαλα ''αρχές Βουλιαγμένης''Sonic X είπε:Κάτσε γιατί τό 'χασα λίγο. ;D Αν μιλάμε για το διήμερο με support "Villa 21" την πρώτη μέρα και "Τρύπες" τη δεύτερη τότε μιλάμε σίγουρα για 1987.
![]()
... και το δικό μου εισιτήριο:
![]()
Έχεις δίκιο, μου είχε κολλήσει το '86 για κάποιο περίεργο λόγο.Sonic X είπε:Κάτσε γιατί τό 'χασα λίγο. ;D Αν μιλάμε για το διήμερο με support "Villa 21" την πρώτη μέρα και "Τρύπες" τη δεύτερη τότε μιλάμε σίγουρα για 1987.
Επίσης τέλη Ιουνίου ή ίσως τον Ιούλιο έπαιξαν στο Βεάκειο του Πειραιά σε μια απολαυστική βραδυά Fleshtones, Hoodoo Gurus & Dream Syndicate, με τους δικούς μας Jaywalkers να ανοίγουν την ώρα που βαρούσε ακόμη ο ήλιος και να φωνάζουν "έχουμε παίξει και με λιγώτερους!!".indie-anos laternative είπε:Αν δεν ξάνω λάθος, όταν είχαν παίξει οι Wipers στην Αθήνα, έπαιξαν κολλητά και σε διάστημα 3-4 εβδομάδων οι Three Johns και ο Nick Cave. Είχα έρθει από επαρχία και στους 3 (αν και το σκυλομετάνιωσα για τους Three Johns) και τον επόμενο μήνα έπεσε πείνα! ;D
Έτσι ακριβώς! Ίσως Η χειρότερη συναυλία για μένα!samy paraga είπε:Ινδιάνε οι 3 τζόνιδες παίζει να ήταν όντως μια από τις χειρότερες συναυλίες που έχω δει ποτέ ;D ;D ;D