Fender Βουκολοcaster- σωστή επιλογή 8)samy paraga είπε:Διότι είναι η καλύτερη γκλίτσα του τσομπάνη Ντίνος.
Στάθης είπε:
Δηλαδής φίλος Ray, ο γίγας Παράγκας παίζει με tele του κώλου;- βουκωλοcasterRayDTutto είπε:There. Corrected.
Το έχουμε λύσει αυτο otto##otto## είπε:Mα αυτό μοιάζει με πιο σοβαρό ??? :. Τέλος πάντων.
Αυτό πάντως που πρέπει να ξεβιδώσεις το pickguard για να ρυθμίσεις τη βέργα είναι πολύ αντιπρακτικό. Αν δε σου κάτσει με τη μία θα πρέπει να ξαναξεβιδώνεις κλπ.
Η Japan που έκανα παράθεση έχει τέτοια τρούπα?Dinosp είπε:Που ειμαι? ;D ;D ;D ;D
Το έχουμε λύσει αυτο otto##
![]()
Ποιος είστε κύριε?otto## είπε:Η Japan που έκανα παράθεση έχει τέτοια τρούπα?
οχι γιατι ειναι vintage style και ΟΜΟΡΦΗ,αν δεν σε πειραζει η ΑΠΑΙΣΙΑ τρυπα στο headstock αγοραζεις μια μοντερνα τελε απο τις δεκαδες που φτιανει η Φεντερ...ετσι γλυτωνεις απο τον ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ;D κοπο να ξεβιδωνεις το μπρατσο μια φορα στα 10 χρονια για να ρυθμισεις το relief (στις δικες μου εχω 15 χρονια να το ρυθμισω στην ΑΘΗΝΑ)otto## είπε:Η Japan που έκανα παράθεση έχει τέτοια τρούπα?
Στάθης είπε:
ουτε για πλακα,ειδικα στο σολο με τον bridge pickup που κανει ο Gilmour.δηλαδή δεν μπορούσαν να παίξουν και να βγεί το ίδιο με με strat?
ΔηλαδήSuperfunk είπε:ουτε για πλακα,ειδικα στο σολο με τον bridge pickup που κανει ο Gilmour.
Και για να κλεισει το θεμα ακουστε εδω το παλουκαρι τι ωραια που τα λεει ;D