Μια χαρά... Αχχχ καλά τα λέμε, αλλά... λεφτά δεν υπάρχουν και ο AER έχει αρχίσει να μου γίνεται εμμονή. Προβλέπω δράματαmyrsias είπε:Και βγάζει και ωραία το κοντραμπάσο...
Μια χαρά... Αχχχ καλά τα λέμε, αλλά... λεφτά δεν υπάρχουν και ο AER έχει αρχίσει να μου γίνεται εμμονή. Προβλέπω δράματαmyrsias είπε:Και βγάζει και ωραία το κοντραμπάσο...
Αμα αγοράζαμε ενισχυτές με κριτήριο το τί ακούει ο κόσμος από κάτω, όταν μπορεί το μπάσο σου να είναι ακριβότερο από την κονσόλα ΚΑΙ τα μόνιτορ μαζί, θα παίζαμε με behringer. Είναι εντελώς ξεκάθαρο οτι τις περισσότερες αγορές τις κάνουμε για τους εαυτούς μας, νομίζω...warwickplayer είπε:και βρονταει και τσιμπαει...
Δηλαδη οκ στα χιλια τοσα περνεις καμπινες και ενισχυτες μοσχαρια...
Καλως η κακως οι μικροι ενισχυτες που βρονταντε ειναι για ειδικες αποστολες...γιατι να πληρωσω χιλια φευγα και οχι 650 που εχει ο προμηθεας?την δουλεια του θα κανει και δεν νομιζω ο κοσμος απο κατω να καταλαβει καποια διαφορα απ τον AER....
Μαζί σου... Θα την κάνει μια χαρά την δουλειά και έχει πάρει και καλές κριτικές από φίλους μπασίστες που τον έπιασαν στο χέρι. Αν μπορείς να τον πάρεις... βουρ ;Dwarwickplayer είπε:και βρονταει και τσιμπαει...
Δηλαδη οκ στα χιλια τοσα περνεις καμπινες και ενισχυτες μοσχαρια...
Καλως η κακως οι μικροι ενισχυτες που βρονταντε ειναι για ειδικες αποστολες...γιατι να πληρωσω χιλια φευγα και οχι 650 που εχει ο προμηθεας?την δουλεια του θα κανει και δεν νομιζω ο κοσμος απο κατω να καταλαβει καποια διαφορα απ τον AER....
Αυτο εννοειτε...απλα στα λεφτα του AER παιρνεις καμπινες και καμπινες και οχι μονο ενα 12αρακι....δηλαδη αν ειχαμε την δυνατοτητα να παιζαμε παντου με το αγαπημενο μας setup και να αφαιρεσουμε παραγοντες οπως ειναι ο ογκος που καταλαμβανει η μεταφορα κλπ κλπ δεν νομιζω να καταληγαμε σε ενισχυτες "ειδικων αποστολων"...myrsias είπε:Αμα αγοράζαμε ενισχυτές με κριτήριο το τί ακούει ο κόσμος από κάτω, όταν μπορεί το μπάσο σου να είναι ακριβότερο από την κονσόλα ΚΑΙ τα μόνιτορ μαζί, θα παίζαμε με behringer. Είναι εντελώς ξεκάθαρο οτι τις περισσότερες αγορές τις κάνουμε για τους εαυτούς μας, νομίζω...
Ρε παιδιά, το promithean δεν τον έχω ακούσει, καλός?
Ούτε καν... ο Amp One έχει 10άκι ;Dwarwickplayer είπε:Αυτο εννοειτε...απλα στα λεφτα του AER παιρνεις καμπινες και καμπινες και οχι μονο ενα 12αρακι...
ΟΚ... αλλά έτσι πάλι πας ή σε κονσόλα- μόνιτορ (αν βάλεις μόνο το pre- πιθανώς και ένα EQ- που δεν σε βόλεψε το μόνιτορ) ή σε pre, EQ - και θες και έναν τελικό και φυσικά ένα ηχείο... Οπότε πάλι μπλέκει η ιστορία και με κόστος (στην περίπτωση δύο) που θα πάει ψηλά.warwickplayer είπε:http://www.musik-schmidt.de/gb/Basses/Bass-amplifers/Head
Αυτα τα εχετε υποψην?ουσιαστηκα η mark bass σου δινει την δυνατοτητα να "χτισεις" τον ενισχυτη σου
Τι να σου πω :warwickplayer είπε:Καλα ειπαμε η καλυτερη περιπτωση ειναι ενισχυτης ειδικων αποστολων....
απο οτι εχω δει ομως μ αυτα μπορεις να παρεις κατι εξτρα που θες στον ενισχυτη σου...πχ να συνδεσεις ενα ακουστικο οργανο...
Εμένα αυτό μου φαίνεται σαν κόλπο μάρκετινγκ... η MarkBass έβγαλε ουσιαστικά ένα καλό μοντέλο (το Mark lm), τα υπόλοιπα ειναι ή παραλλαγές (Mark III, Mark 250, MarkTube, Mark rocker, lmk, όλα τα combos), ή πράγματα που άλλες εταιρίες τα κάνουν καλλύτερα ή φθηνότερα (όπως το classic mark).warwickplayer είπε:http://www.musik-schmidt.de/gb/Basses/Bass-amplifers/Head
Αυτα τα εχετε υποψην?ουσιαστηκα η mark bass σου δινει την δυνατοτητα να "χτισεις" τον ενισχυτη σου
Δεν προσθέτουν κάτι στους ήδη υπάρχοντες Μαρκ (αυτό μπορεί να ήταν καλό πλακα πλακα)Terry RoscoeBeck5 είπε:Τι να σου πω :Προσπαθώ να καταλάβω αν μπαίνουν ως έξτρα στους Markbass ή είναι DUI kit ;D
Λογικά είναι για DUI... Που είναι οι ηλεκτρονικοί του Noiz να διαλευκάνουν το μυστήριο;