Christos.
Της παρέας
Ανοιγω καινουργιο θεμα τελικα,γιατι πρεπει να παρθει μια αποφαση και χρειαζομαι την βοηθεια οπουδηποτε γνωριζει σχετικα.
Αναλυω εδω το προβλημα μου:
Eπειδη εχω λιωσει στο ψαξιμο ιντερνετικα (δεν υπαρχει χρονος ουτε για πλακα για Αθηνες και τετοια), η καλυτερη ΑΠΟΛΥΤΗ λυση κατ'εμε,για να καταλαβεις θα ηταν 2 wha :
a) fulltone clyde deluxe για καθαρα
Εν'τω μεταξυ oι τιμες πχ, στο thomann ειναι ZW :118 euro και BG :222 euro.Το θεμα ειναι αν η μεγαλη διαφορα στην τιμη δικαιολογει τα δικα μου θελω..
Αυτο ειναι το θεμα που μου εχει σπασει το κεφαλι και δεν μπορω να κανω κινηση..
Aν υπαρχει κατι αλλο διαφωτιστικο επι του θεματος ειμαι ολος αυτια..
Εαν βρεθει αυτο το απολυτο κατ'εμε wha, μετα ρολο θα παιξει η διαδρομη του wha ,να'χει δηλαδη wide range,σχετικα μεγαλη διαδρομη και οχι τοσο αποτομη και μικρη.Αν και αυτο λυνεται ευκολα πιστευω με μια επισκεψη στον Jam,αλλα καλο θα'ταν να ''το'χει απ'την μανα του'' .
Υποψιν,
ΠΟΤΕ δεν παω με βαση την μαρκα ή το χρημα.
Παω πρωτα μ'αυτο που το αυτι μου θελει ν'ακουσει και μετα αρχιζω τις περικοπες..
Αναλυω εδω το προβλημα μου:
Eπειδη εχω λιωσει στο ψαξιμο ιντερνετικα (δεν υπαρχει χρονος ουτε για πλακα για Αθηνες και τετοια), η καλυτερη ΑΠΟΛΥΤΗ λυση κατ'εμε,για να καταλαβεις θα ηταν 2 wha :
a) fulltone clyde deluxe για καθαρα
Εν'τω μεταξυ oι τιμες πχ, στο thomann ειναι ZW :118 euro και BG :222 euro.Το θεμα ειναι αν η μεγαλη διαφορα στην τιμη δικαιολογει τα δικα μου θελω..
Αυτο ειναι το θεμα που μου εχει σπασει το κεφαλι και δεν μπορω να κανω κινηση..
Aν υπαρχει κατι αλλο διαφωτιστικο επι του θεματος ειμαι ολος αυτια..
Εαν βρεθει αυτο το απολυτο κατ'εμε wha, μετα ρολο θα παιξει η διαδρομη του wha ,να'χει δηλαδη wide range,σχετικα μεγαλη διαδρομη και οχι τοσο αποτομη και μικρη.Αν και αυτο λυνεται ευκολα πιστευω με μια επισκεψη στον Jam,αλλα καλο θα'ταν να ''το'χει απ'την μανα του'' .
Υποψιν,
ΠΟΤΕ δεν παω με βαση την μαρκα ή το χρημα.
Παω πρωτα μ'αυτο που το αυτι μου θελει ν'ακουσει και μετα αρχιζω τις περικοπες..