Angelos
Παλιά καραβάνα
Ενδιαφέρουσα έκφραση !!! και πρωτότυπη θα έλεγα. :roll:...το μηχανημα θεριζει σαν πουτ@να...
Ενδιαφέρουσα έκφραση !!! και πρωτότυπη θα έλεγα. :roll:...το μηχανημα θεριζει σαν πουτ@να...
ΚέρκυραΑληθεια Γερασιμε (και μενα Γερασιμο με λενε...Κεφαλονια η απο αλλου...?) σε τι τιμη την βρηκες την Gt-8???
Nαι,πατάς ΜΙΑ φορά το mute/tuner...Υ.Γ. Ξέρει κανείς πως βγαίνει bypass η ToneLab; 3 ώρες είχα κάτσει εκεί και δεν το βρήκαμε...
Στο θέμα της "πένας" και ότι το GT-8 δεν ακούει' date=' η δική μου εμπειρία είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι αφενός οφείλεται στην κιθάρα (μαγνήτες) και αφ ετέρου στην ρύθμιση του ίδιου του πολυεφφέ. Είχα την ευκαιρία να ψάξω πολύ το modeling της Roland μέσω του Cube 30 που επειδή δεν έχει έτοιμα προγράμματα μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω αρκετά με τα ποτενσιόμετρα και μπορώ να πώ ότι ακούει και με το παραπάνω (τουλάχιστον με τις δικές μου κιθάρες).[/quote']
Όταν λέω "ακούει" δεν αναφέρομαι στο να ανταποκρίνεται απλά σε όλες τις δυναμικές (αυτό συνέβαινε, κανένα πρόβλημα) αλλά στο να ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε δυναμική του παιξίματος, όπως γίνεται με μία λαμπάτη προενίσχυση, δηλαδή όσο "δίνεις" να "τσιμπάει"...Με λίγα λόγια, το ηχόχρωμα της μου φάνηκε ενιαίο σε όλες τις δυναμικές παιξίματος.
Μπορεί να έφταιγε και η κιθάρα (blade νομίζω) αν και την άκουσα και μόνη της και είχε feeling. Επιφυλάσσομαι πάντως να την ακούσω με τη δική μου.
Επίσης, δεν δοκίμασα τα presets. Τα έβγαλα όλα OFF και έπαιξα μόνο με τη προενίσχυση. Ωστόσο, ήταν η πρώτη σύντομη εντύπωση που είχα και δεν αποτελεί "τεστ", απλά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που δοκιμάζω σε ψηφιακά μηχανάκια.
Πάντως, εσύ που έχεις το μηχάνημα μπορείς να μας πεις περισσότερα κάποια στιγμή
Γεράσιμος
για μενα το θεμα ειναι ο ηχος γιαυτο πλεον κουβαλαω χιλια πραγματα.. :wink: 8)Για μένα το θέμα είναι να έχω μία πεταλιέρα όχι να κουβαλάω χίλια πράγματα..
γίνεται & παραγίνεται :lol:και ερχομαι εγω ο τελειως ασχετος και ρωταω?δεν ειναι δυνατον να εχει κανεισ την tonelab για τι λαμπα κτλ και αν θελει πιο metal ηχο να βαλει ενα jachhammer η ενα allo overdrive -distortion pedal μπροστα(δεν ξερω καθολου τι παιζουν ολα αυτα,μονο το jackhammer kai to digitech rp-50 exw akoysei(moyfa),αλλα φαινεται λογικο για καποιον ψαγμενο οπως εσεις ε?)παρακαλω πειτε μου αν γινεται αυτο...ευχαριστς