vasilisgeo72
Της παρέας
Φίλε μου manosx το ότι η τεχνική μου είναι χάλια το ξέρω αν δεν το ήξερα δεν θα έβαζα αυτό το θέμα αλλά ούτε και πάλι θα το έβαζα άμα ήθελα να παραμείνω στα χάλια μου. Η τεχνική μου (μάτι είναι από το Youtube και όχι τεχνική) είναι έτσι γιατί δεν έχω την κατάρτιση από κάποιον έμπειρο όμως πίστεψε με δεν έδωσα σε καιρό πείνας 1500 ευρό κιθάρες ,ενισχυτή κτλ για να τα γρατζουνάω απλά διψάω και θα μάθω. Έχεις δίκιο στο ότι θα δυσκολευτώ έχω όλη την θέληση να προσπαθήσω να ακούγομαι με αξιοπρέπεια και αφού μόνος έφτασα εδώ γιατί όχι και καλύτερα .Σ ευχαριστώmanosx είπε:Η τεχνική σου είναι εντελώς χάλια, σε βλέπω και πονάω ;D Αν έπαιζες λίγο διάστημα θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή και να την επαναφέρεις με ένα δάσκαλο, αλλά αφού όπως λες παίζεις χρόνια ακουστική, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Αυτό που θα σου έλεγα, με θετική πρόθεση και μόνο, είναι να συνεχίσεις να παίζεις χαλαρά πράγματα. Αν με αυτήν την τεχνική επιχειρήσεις να πλακωθείς σε κλίμακες και γρήγορα παιξίματα με μετρονόμους και τέτοια, σου υπογράφω ότι θα πάθεις χοντρή ζημιά, και δε θα μπορείς να παίξεις ούτε τα απλά.
Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τρόπο παιξίματος, πολύ επίπονο, οπότε η γνώμη μου είναι συνέχισε να παίζεις χαλαρά πράγματα, και μην μπεις στην έτσι και αλλιώς ψιλοανούσια διαδικασία του γρήγορου παιξίματος.