Βοήθεια για επιλογή 2 κάναλου πεταλιου overdive/DISTORTION

joh είπε:
στις εντάσεις που παίζω δέν βγάζει πολύ ψυχή θέλω κάτι που να ακούγεται όπως όταν τα δίνει όλα ένας λαμπάτος , όπως ας πούμε όταν σπάει ένας καλός μικρός.αλλά εννοείται χωρίς να κουφαθώ.

το άλλο κανάλι να αναλάβει να με εκσυγχρονίσει λίγο . να βγάλει πολύ τις αρμονικές και να δώσει όγκο κ.τ.λ. οχί σε φάση thrash αλλα να έχει όγκο και δύναμη .

επίσης δέν θέλω να χάσει την πολύ καλή ανταπόκριση στις δυναμικές που έχει τώρα το
Με αυτη σου τη φραση ειναι σα να φωτογραφιζεις το Plexitone...Ακουσε το σιγουρα σε ενα καλο λαμπατο (ιδανικα στον ενισχυτη σου...)

Εγω θα σου προτεινω το MI Audio blues pro.  Κατα τη γνωμη μου καταπληκτικο overdrive και σχετικα φτηνο!  Καμμια σχεση με tubescreamer (ειναι λιγο πιο κομπρεσαρισμενο, με ογκο στα μπασομεσαια) Δουλευει καλα με κομπρεσορα και booster και συνεργαζεται τελεια με μονοπηνιους (αλλα και με διπλους) .  Εγω το λατρευω!  Ακουσε το πριν αποφασισεις!

εσύ μου φαίνεται στο τέλος θα πάρεις η το xotic RC η το fulltone OCD

...με το που pushαρεις τον ενυσχητή σου με αυτά ύστερα ,βγάζοντας τα

..πάντα κάτι θα σου λύπει... ;)

για άκου τα  :)

Δοκίμασε 2 tubescreamers μαζί.Αυτό κάνω εγώ.Εχω το ένα για απαλό overdrive και περίπου στην ίδια ρύθμιση έχω ακόμη 1 δίπλα.Οταν τα πατάω και τα 2 έχω φοβερό γκάζι.Τry it! ;)

Aν θές οποσδήποτε 1 διπλό πετάλι έχει ο jam διπλό tubescreamer.

προσωπικη γνωμη για overdrive πεταλι suhr riot,για ριξε μια ματια εδω

;D ;) ;)(ειναι distortion αλλα ειναι φουλ πιστευω)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καλησπέρα...

τα πετάλια που μου προτείνατε είναι για να τα πάρει κάποιος όλα και να παίζει ανάλογα τις μέρες του!

Εγώ τελευταία φορά που πήρα πεταλάκι ήταν το ovedrive boss , πρίν 8 χρόνια , και τότε δεν το έψαξα πολύ.

Βγάζουν απίστευτους ήχους! χωρίς να 8έλω να τη σπάσω σε κανένα, σε σχέση με μια πεταλιέρα της boss που χρησιμοποιούσα και  είχε μόνο κατι ξερά τελείως  distortion  αυτα που στιλάτε , τουλάχηστων απ τα  video  , μέρα με τη νύχτα :)

Πάρε το Blackstar  Ht Dual έχει πολλές δυνατότητες λόγο του ISF...

Το έχω κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. ;D

BlackStar1.JPG

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας , τελικά πήρα το  fulltone fulldrive2  ....

και έπαθα πλάκα :)

έγερνα προς plextone και blackstar , δέν τα άκουσα όλα βρήκα αυτό σε καλή τιμή και έπαθα πλάκα απ τον ήχο που βγάζει . Φοβερό 

Ευχαριστώ και πάλι !

θα τα πάρω όλα!

θα τα πάρω όλα και θα πάω στο woodstock headliner! έτσι να σολάρω 15 λεπτά σε κά8ε 3λεπτο κομμάτι και να γουστάρω ! και επειδή δε θέλω δόξα , θα πάω όταν δε θα έχει ψυχή!

(θα κάνω  και λατντζα για να βρω λεφτά για το εισιτήριο) ;D

ευχαριστώ sinios.

Trending...

Νέα θέματα

Back