Βοηθεια με project

Stinky

Της παρέας
Παιδια ξεκινησα ενα προτζεκτ πανω σε μια epiphone sg και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Το βασικο σημειο του θεματος ειναι το heavy relicing. Ηθελα να κανω ενα τεχνητο relic πανω στο οργανο, και το εφτασα στο σημειο που θελω, μιας και το χρωμα του primer που αποκαλυφθηκε ειναι το χρωμα που ηθελα.

Απο κει και περα μπορω να αφησω το σωμα οπως ειναι, με το primer μονο δηλαδη η θα εχω καποιο σοβαρο προβλημα (να στραβωσει το ξυλο, να σαπισει)?

Αν χρειαζεται κατι απο πανω τι ειναι αυτο?

Ειμαι τελειως ασχετος με τις κατασκευες γιαυτο συνχωρηστε με αν ρωταω βλακεις...

Για να παρετε μια ιδεεα οριστε μια προχειρη φωτογραφια στο σημειο που ειμαι τωρα. Θελει κιαλλη δουλεια, απλα να ξερω πως θα συνεχισω.

Ευχαριστω

167560_498478863187_783123187_5840174_6866345_n.jpg


 
Ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα κάνει σε μία στρατ. η βοήθεια που μπορώ να σου προσφέρω είναι πως την έχω κάμποσο καιρό (μάλιστα έχω ανεβάσει και φωτό εδώ μέσα) και δεν έχει πάθει τίποτα. Κάποια στιγμή βέβαια σταματάει να φαίνεται τόσο αγυάλιστη στα σημεία που ακουμπάει το δεξί χέρι αλλά δεν παρατήρησα καμιά ζημιά σαν αυτές που λες.

 
Την ειχες αφησει στο primer? Tιποτα παραπανω?

Αν μπορεις δωσε λινκ για τη δικια σου

 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top