Γεια σας και καλές γιορτές. Το 2010 να φέρει σε όλους ό,τι δεν έφερε το 2009 με χαρά και υγεία πάνω απ' όλα. Και τώρα σε αυτό που με απασχολεί. Πρίν απο πάρα πολύ καιρό, μια οικογενειακή φίλη μας έχασε τον άντρατης, ο οποίος είχε έναν ενισχυτή σπίτι (που δεν τον είχα δεί ποτέ μου). Μέτα απο το θλιβερό συμβάν η κυρία αποφάσησε να πουλήσει τον ενισχυτή. Μου είπε οτι υπάρχει στο σπιτι ένας ενισχυτής που τον δίνει 150 €, εγώ χωρίς να γνωρίζω τι είναι και γιατί πράγμα μιλάμε της είπα οτι δεν ενδιαφέρομαι. Μετά μου εξήγησε τους λόγους που τον δίνει (και δεν ήταν οικονομικοί) και μου είπε ελα με έναν φίλο σου να τον πάρετε γιατι είναι ολοκληρο έπιπλο. Τότε καταλαβά πως μιλάμε για κάλο μεγάλο που σίγουρα τα 150 € είναι "δώρο" για μένα. ¨Εχω βάλει φωτογραφίες του ενισχυτή. Το πρόβλημα είναι οτι μετά απο 3 χρόνια που τον δούλευα μια χαρά, μετά απο ένα ακουστικό live που χρειάστηκε και τον έβγαλα απο το studio μου, στην επιστροφή του άρχισε να χαμηλώνει η ένταση μόνη της. Απο πισώ βλέπω πως όλες οι λάμπες λειτουργούν κανονικά. Θα ήθελα λοιπόν αν είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος με το τι μπορεί να έχει γίνει, πρίν αποφασήσω να το πάω κάπου για να τον δεί κανένας ειδικός.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.