Τα ίδια λέγαν στα 80's για τις tele.... :wink: Μη μασάς, τα όργανα είναι καταπληκτικά για την τιμή τους και με απίστευτο χαρακτήρα !To κακό με τις Gretsch είναι ότι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) έχουν μονοδιάστατο ήχο.
Και αυτός είναι για Country και Rockabily... Εγώ δεν παίζω τίποτα από τα 2... :roll:
οτι θες παιζεις & σιγουρα το μονο που δεν ειναι ο ηχος τους ειναι μονοδιαστατος....To κακό με τις Gretsch είναι ότι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) έχουν μονοδιάστατο ήχο.
Και αυτός είναι για Country και Rockabily... Εγώ δεν παίζω τίποτα από τα 2... :roll:
οτι θες παιζεις & σιγουρα το μονο που δεν ειναι ο ηχος τους ειναι μονοδιαστατος....To κακό με τις Gretsch είναι ότι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) έχουν μονοδιάστατο ήχο.
Αυτή ήταν η πρώτη που πρότεινα στον Ηλία όταν άρχισε να παραμιλάει για 335 :lol: :lol: εγώ τουλάχιστον αυτή θα έπαιρνα...
την κοιταω και γω εδω και καιρο οπως ολες τις hagstrom, αλλα μου διεφευγε σε αυτο το χρωμα...ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? 8O
Συγνώμη αλλά με μπέρδεψες!!!Το extreme τζαζοκίθαρο από την άλλη μπορεί να σε 'περιόριζε' περισσότερο απ'όσο πρέπει' date=' τουλάχιστον τώρα. Γι'αυτό νομίζω ότι ένα [b']full σκάφος, με 2 humbuckers[/b], είναι η απολύτως καλύτερη λύση. Play it safe, but not TOO safe. :wink: