Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

Ψημενη η neck through Slinge, αλλα το γραφικο αν και τερμα επικαιρο, ειναι αστα να παν...

Θα προτιμουσα ενα λογοτυπο Carib ;D

Moυ αρεσει πολυ η Slinger αλλα τελος οι κιθαρες για φετος..  :'(

Σε κανα 7μηνο ομως ισως κανω παραγγελια μεσω Music Zoo μια Custom San Dimas  :)

Την εχω σκεφτει με flame maple καπακι κ binding,1 creme hum,flame μανικι με Strat headstock κ Floyd φυσικα.

Βλεπω ομως να φτανει κοντα στα 3Κ.

To'χω υποσχεθει στον εαυτο μου ομως,απο'δω κ περα μια το χρονο κ καλη.

Aαα look what the cat dragged in.. :)

DSC03056.jpg

DSC03047.jpg

Πολυ ασπρο-μαυρο παιζει τελευταια, ή χαλασε η οθονη μου...?

Να τις χαιρεσαι ρε φιλε και καλοπαιχτες....(Μαρια τις ειδες...?)

diablo είπε:
Πολυ ασπρο-μαυρο παιζει τελευταια, ή χαλασε η οθονη μου...?

Να τις χαιρεσαι ρε φιλε και καλοπαιχτες....(Μαρια τις ειδες...?)
Τις ειδε κ πρεπει να σου πω οτι..δεν το χαρηκε..χαχαχα  :D

Όλο το thread είναι...

;D

Πανέμορφες όλες παίδες, και με 'γειά σε όσους δεν πρόλαβα εγκαίρως.  :-*

Καλησπερα και απο εμενα..!

Με γειες, με γειες!!!  Η κιθαροσυλλογη αυτου του thread ομορφαινει μερα με την ημερα!!

Το δικο μου νεο αποκτημα μολις σημερα ξεκινησε τη δικη του Οδυσσεια απο Αμερικη...USPS, τελωνεια, ΕΛΤΑ...τα γνωστα σε ολους :P

Τι ειναι?? Εχει ξαναεμφανιστει στις σελιδες αυτες, το εχετε δει ολοι στο ebay προσφατα, ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ!!! Αντε να ερθει με το καλο και υποσχομαι photos, review και κλιπακι. ;) :D!!

ΥΓ Κωστα-5150 "flame maple καπακι κ binding,1 creme hum,flame μανικι"...σαν πολυ κυριλα μου ακουγεται ρε φιλε... :) ;)

ΥΓ 2 ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!

Jizz in my pants!!! Καθε φορα που το βλεπω κλαιω!  ;D

Chris, ριχτο! μη με κρατας σε αγωνια γιατι δεν τα μπορω αυτα.... ;)

Φιλος, θα ριξω τρελo hint... ;) ;)

Ειναι η φθηνοτερη, cult 80s version της αγαπημενης μου κιθαρας αυτη τη στιγμη (Jackson Adrian Smith Signature)....Στο κυριλε της, μια κουκλα και μιση, την ηθελα αυτη την κιθαρα απο τοτε που ηταν καινουργια....και εγω 12 χρονων!!! :D

Any guesses??

Γεια χαρα σε ολους, long time no seeing... :)

Επιτελους παρελαβα!! Ο πωλητης αψογος, ειλικρινα ο καλυτερος που εχω πετυχει ποτε στον Ιμπεη (και εχω πετυχει πολλους.. ;), το πακεταρισμα της κιθαρας ανεπαναληπτο, ανοιγα το δεμα και γελουσα μονος μου... :D!

Οσο για την κιθαρα...δεν υπαρχουν λογια...δεν πιστευει ΚΑΝΕΝΑΣ οτι ειναι 23 χρονων...καθαροτερη και απο καινουργια στην παραμικρη της λεπτομερεια....ΝΟS σε ολο της το μεγαλειο..!!

pacer2.jpg

GetAttachment.jpg

chris gti είπε:
Γεια χαρα σε ολους, long time no seeing... :)

Επιτελους παρελαβα!! Ο πωλητης αψογος, ειλικρινα ο καλυτερος που εχω πετυχει ποτε στον Ιμπεη (και εχω πετυχει πολλους.. ;), το πακεταρισμα της κιθαρας ανεπαναληπτο, ανοιγα το δεμα και γελουσα μονος μου... :D!

Οσο για την κιθαρα...δεν υπαρχουν λογια...δεν πιστευει ΚΑΝΕΝΑΣ οτι ειναι 23 χρονων...καθαροτερη και απο καινουργια στην παραμικρη της λεπτομερεια....ΝΟS σε ολο της το μεγαλειο..!!
κορυφαία  :D :D...καλόπαιχτη

THANX! Φοβερος ηχος με μεγαλη ποικιλια επιλογων, SUPER μανικι και playability...και δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα!!

Mεγειες παικταρα! Πραγματικα κουκλα! Παντα μου αρεσε αυτος ο συνδιασμος χρωματων αλλα και το κοψιμο της!

Καλοπαικτη ευχομαι και καλα χιλιομετρα ;D

Να'σαι καλα ρε φιλος, να τις χαιρομαστε!!!

Οποιον απο την παρεα βγαλει ο δρομος προς Ναυπλιο μερια, δικαιουται test drive του εργαλειου με απαραιτητη συνοδεια πολλων παγωμενων Kaiser.. ;) :D

Ευχαριστω πολυ Kostas, να σαι καλα φιλε!

Παρα τα "ζορια" και τις υποχρεωσεις, ηταν αμαρτια τετοιο μηχανημα σε τετοια κατασταση να μας το "φανε"...

Ειναι στη διαθεση του forum για τζαμαρισμα any time!!

Τελειο εργαλειο,συγχαρητηρια!

Εχω γνωση και γνωμη απο μια κρεμ original ιδια με τη δικια σου που ανηκει σε φιλο.Ο ηχος της ειναι ο πιο κοντινος σε stratocaster απο οποιαδηποτε αλλη Kramer αλλα και πολυ πιο ευελικτος.Η παλιοτερη δικια μου C series Deluxe ειναι λιγο πιο διαφορετικη στον ηχο λογω EMG active αλλα και αλλης κατασκευης.

Το sticker στον bridge ερχεται απο παλια,με ενα τετοιο μου ειχε ερθει κι εμενα η Pacer Custom 1 στα 80's.Το εβγαλα και το κολησα στη θηκη της κι απο τοτε εχει παραμεινει εκει. ;)

Σε ευχαριστω πολυ StageMaster! Εχεις απολυτο δικιο, παιζω ολη μερα σημερα με την κιθαρα και την εκανα Α/Β και με τη stratocaster μου... πολυ παραπλησιος ηχος με τους μονους, πολυ "σκασιμο" στα καθαρα, το ιδιο γλυκο "σπασιμο" με overdrive, αλλα οταν μπει ο διπλος χωρις coil split οι ομοιοτητες σταματουν αμεσως... ;) ;)ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΚΑΖΙ!!

Οσο για το sticker του, το εχω κολλησει και εγω στη θηκη της απο χτες... :D :D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back