diablo
Θαμώνας
Καλα εκανες αδερφε, μη μασας καθολου... ;D ;DStinky είπε:Παναγιωτη ανεβασα την φωτογραφια της κιθαρας σου στο γκρουπ στο facebook, ελπιζω να μην σε πειραζει :-[
Θα ανεβασω και γω μερικες πιο μετα...
Καλα εκανες αδερφε, μη μασας καθολου... ;D ;DStinky είπε:Παναγιωτη ανεβασα την φωτογραφια της κιθαρας σου στο γκρουπ στο facebook, ελπιζω να μην σε πειραζει :-[
Στο θεμα του μαγνητη μπροστα κ μεση,απο την στιγμη που τους θεωρεις απαραιτητους κ θελεις να τους αναβαθμισεις εγω παντα ειχα καλα αποτελεσματα με DiMarzio Protrack κ DiMarzio Fast track1,δεν εμοιαζαν με humbucker ηχητικα,ειχαν ωραιο bright χρωμα.akis_1982 είπε:Να χαίρεστε όλοι τις κούκλες που έχετε φέρειΔεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το tread αλλά πιστέψτε με το παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον.
Κάποιες ερωτήσεις για να το πάμε λίγο παρακάτω.
1) Σε προηγούμενη σελίδα γράψατε ότι για bridge μαγνήτη απο Seymour Duncan κερδίζει ο TB5 hands down γι αυτο το ειδος. Σε μια κιθάρα με ΗSS με τι θα τον συνδυάζετε μπροστα (neck & middle) ? Προτείνετε και Single-coil και Minibucker. Γενικά ότι σας έχει κάτσει καλά στο αυτί για αυτό το είδος, οποιαδήποτε μάρκα.
2) Η γνώμη σας για τις σημερινές Kramer baretta 1985 reissue και Charvel San dimas ?
Έχω ακούσει τους Cruiser Bridge σε θέση neck & middle στην Ιbanez AT300 που μοιάζουν με αυτούς που αναφέρεις και κάνουν καλή δουλειά. Αν ήθελα να πάω σε κάτι αντίστοιχο σε Seymour Duncan θα κοίταγα τους cool rails ? Έχει κανείς άποψη για αυτούς ή κάποιους άλλους SD minbuckers γι αυτές τις θέσεις ?Kostas-5150 είπε:Στο θεμα του μαγνητη μπροστα κ μεση,απο την στιγμη που τους θεωρεις απαραιτητους κ θελεις να τους αναβαθμισεις εγω παντα ειχα καλα αποτελεσματα με DiMarzio Protrack κ DiMarzio Fast track1,δεν εμοιαζαν με humbucker ηχητικα,ειχαν ωραιο bright χρωμα.
akis_1982 είπε:Να χαίρεστε όλοι τις κούκλες που έχετε φέρειΔεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το tread αλλά πιστέψτε με το παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον.
Κάποιες ερωτήσεις για να το πάμε λίγο παρακάτω.
1) Σε προηγούμενη σελίδα γράψατε ότι για bridge μαγνήτη απο Seymour Duncan κερδίζει ο TB5 hands down γι αυτο το ειδος. Σε μια κιθάρα με ΗSS με τι θα τον συνδυάζετε μπροστα (neck & middle) ? Προτείνετε και Single-coil και Minibucker. Γενικά ότι σας έχει κάτσει καλά στο αυτί για αυτό το είδος, οποιαδήποτε μάρκα.
diablo είπε:Συμφωνω με τον προλαλησαντα σε παρα πολλα, με μονη διαφορα οτι δεν μου αρεσει κανενας dimarzio, εκτος του super distortion... Δεν λεω οτι δεν ειναι καλοι, απλα στα αυτια μου παντα υπολειπονται του ανταγωνισμου...
Τελικα οι μαγνητες ειναι θεμα 60% γουστου, 20% ξυλων και 20% ενισχυτη, ξερω οτι πολλοι θα αντιδρασουν, αλλα στον ηχο δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα, ειναι σαν τις γυναικες... ξανθες, μελαχρινες, αδυνατες, γεματουλες, κοντες, ψηλες.... διαφορετικα γουστα...
Νομιζω οσο προχωραει η τεχνολογια, τοσο αποπροσανατολιζομαστε ψαχνοντας τον τελειο ηχο που στο τελος χανουμε την ουσια...και εκει που εχεις τα παντα-ολα, σκαει ενας τυπος 15 χρονων με μια squier που δεν εχει ακουσει ποτε καμμια μπαντα και παιζει τις καλτσες του και δεν ξερεις απο που να φυγεις.... ;D ;D
Δεν λεω ειμαι υπερ του ψαξιματος για το holy grail τονε, αλλα απο τοτε που μπλεχτηκα με ιντερνετια και λοιπα, παιζω ολο και πιο λιγο...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, αυτο το μαυρο πανω απο τον μαγνητη μου ειναι ΑΛΛΟΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ...?Kostas-5150 είπε:Βεβαια δεν υπαρχει ανθρωπος που να ξερει λιγοτερα απο middle & neck μαγνητες εδω μεσα απο'μενα,οποτε αδερφε Aki '82 ακου καλυτερα τα παιδια![]()
diablo είπε:Κοντινη ληψη...
![]()