Panagiotisrx7
Της παρέας
Δεν μου'πες, σου άρεσε το κομμάτι; ;Dparanoid_gr είπε:Δεν πιστευω να ξεχασα κανεναν???
Δεν μου'πες, σου άρεσε το κομμάτι; ;Dparanoid_gr είπε:Δεν πιστευω να ξεχασα κανεναν???
χα,χα θενκς κ παλι,η παντοφλα ειναι ατυχες γεγονος...οταν τη δοκιμασω στον ενισχυτη θα σας πω εντυπωσεις...πρεπει καποια στιγμη ολοι οι εμπλεκόμενοι αυτου του φορουμ να βρεθουμε κ να δοκιμασουμε τις κιθαρες ο ενας του αλλου...δεν θα ηταν γ****? ;D ;DStinky είπε:Μεγειες φιλε! Εχω ιδιαιτερη συμπαθεια στα claw, kαι λατρευω εξοριστους 8)
Ωραια παντοφλα! ;D
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά βλέπω οτι παίζει και αρκετό toothpaste logo. ;DKostas-5150 είπε:Nικο η Tiger κ η απλη ασπρη με το single Hum του Chriss ειναι '85 γνησιες,στο λεω 100% αυτο,ειναι θρυλοι στους κυκλους των USA Charvel fans.
kosta θενκς φιλε!ειχα κ γω ενα φοβο επι τουτου αλλα ευτυχως ολα οκ...μοναδικη βλακεια το σβησιμο του serial...θα στειλω μηνυμα μπας κ μαθω για ποιο λογο το βεβυλωσε... ???Kostas-5150 είπε:Πωωωω μεγειεςΜπραβο Scofield,μπραβο ρε μαγκα,μαμαει το οργανο
Βλεπω ειναι σε φοβερη κατασταση.
'89-'90 ειναι οι Mach.
Ναι ειναι παναλαφρες ε?
Εισαι βεβαια ολιγον τι φαρδο*ωλος γιατι αυτη που ειχα φερει εγω οταν ανοιξα την θηκη αντικρυσα αυτο..
![]()
![]()
Kramer κ shipping σε θηκη = κατα μεγαλο ποσοστο σπασμενο headstock..
Χαιρομαι που η δικη σου την γλυτωσε ;D
Χωρις να θελω να φανω κακος.......αλλα μηπως ειχε σκοπιμοτητα η κινηση του αυτη...?μηπως εχει να κανει με την αυθεντικοτητα....σορρυ δεν γνωριζω καθολου τις κιθαρες αυτες αλλα εμενα σαν αδαη εκει θα πηγαινε το μυαλο μου δυστυχως :scofield είπε:εδω φαίνεται κ η μ***** αυτουνου που την εκανε ??? ???
κ γω το σκεφτηκα αυτο.αλλα απο οτι ξέρω οι stagey ειναι usa models,ειναι κ neck through...δεν πρεπει να εχουν κυκλοφορησει japan,korea,stagemaster...κοιταξα κ στο wikipedia κ μαλλον ετσι ειναι...ignantios είπε:Χωρις να θελω να φανω κακος.......αλλα μηπως ειχε σκοπιμοτητα η κινηση του αυτη...?μηπως εχει να κανει με την αυθεντικοτητα....σορρυ δεν γνωριζω καθολου τις κιθαρες αυτες αλλα εμενα σαν αδαη εκει θα πηγαινε το μυαλο μου δυστυχως :![]()
μαλλον κατι τετοιο συνεβη...κ μετα μεταπωληθηκε αλλου...Sir Muttley είπε:μήπως άπλα είναι κλεμμένη και ο τότε κάτοχος χωρίς να ήξερε πόσο θα την κράταγε να το έκανε για να μην βρει κάνα μπελά!