Electric Wizard
Θαμώνας
Θέλω επιτέλους να οργανώσω το χάος των πεταλιών μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο ώστε να μη χρειαστεί να κόψω τις πατούρες που έχουν τα πετάλια? Έτσι δεν γίνεται να εφαρμόσουν.
Αυτό έκανα τελικά. Ευχαριστώ.Alter είπε:δε χρειαζεται να τα κοψεις. απλα χρησιμοποιεις μια λεπιδα απο κοφτη (αυτους απο τα βιβλιοπωλεια) και με λιγη δυναμη ξεκολλανε...
Ωραιος!καλη φασηElectric Wizard είπε:Αυτό έκανα τελικά. Ευχαριστώ.
αααααλλο αυτο....σε αυτο φταει ο τροπος βαψιματος του πεταλιου...εγω σε ενα καστομ με πρασινο βαμενο κουτι αγορασμενο απο banzai δν εχω δει τπτ...και το πεταλι το πηγαινω "βολτα" καθε τοσοfleamail είπε:Kαλό το dual lock αλλά έχει ένα πρόβλημα! Δε ξεκολλάει με τίποτα!!!! Την προηγούμενη φορά που έβγαλα ένα κομμάτι από πετάλι που είναι βαμμένο και από κάτω (jam) έφυγε μαζί με το χρώμα!!!
Αυτό με το χρώμα μπορείς να το πάθεις και με απλό velcro, εξαρτάτε περισσότερο απ την ποιότητα της βαφής..fleamail είπε:Kαλό το dual lock αλλά έχει ένα πρόβλημα! Δε ξεκολλάει με τίποτα!!!! Την προηγούμενη φορά που έβγαλα ένα κομμάτι από πετάλι που είναι βαμμένο και από κάτω (jam) έφυγε μαζί με το χρώμα!!!