Sonic_Z
Θαμώνας
Παρομοίως ζητώ συγνώμη που απαντώ σε αυτό το θέμα πρώτα από τον εαυτό μου τον οποίο σέβομαι και το θεωρώ κατάντια που απαντώ σε αυτό το θέμα και έπειτα από τους υπόλοιπους. Φυσικά απαντώ σε αυτό το θέμα για πρώτη και τελευταία φορά.blue είπε:Λοιπον γενικοτερα πολυ αξια εχουμε δωσει,ζητω συγνωμη για τη συμμετοχη μου κ δεν θα επαναληφθει.
Βαρτάνης επειδή από λόγια ίσως να μην παίρνεις, να σου το πω αλλιώς αυτό που λέει ο blue με νούμερα. Για μένα στη σύνθεση με άριστα το 10 παίρνεις 0 και αν δεν μπορώ να βάλω 0 σου βάζω 1. Το στίχο και την ερμηνεία πραγματικά δεν θα τα σχολιάσω, είναι ό,τι χειρότερο έχω ακούσει εδώ μέσα. Προσωπική άποψη την οποία πρέπει να σεβαστείς. Επίσης κατάλαβε κάποια στιγμή ότι υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που σε ένα home studio βγάζουν αποτέλεσμα που είναι αξιοζήλευτο, μιλώντας πάντα για ποιότητα στην παραγωγή και όχι απαραίτητα στην σύνθεση.Δεν εχω καμμια ορεξη να το παιζω ο κακος σε μια αυτονοητη κατασταση που κανεις δεν ασχολειται,παρα μονο για να ειρωνευτει ή να συμμεριστει μια κατω του μετριου αποδοση.
Φαίνεται ο τύπος βλέπει παντού συνομωσίες. Εγώ δεν θα του πω να πάει να κοιταχτεί αλλά να καταλάβει ότι πολλοί από εμάς θεωρούμε ότι γράφει σαχλαμάρες όταν πιάνει την κιθάρα του και δεν μας αρέσει καθόλου αυτό που ακούμε και δεν μας μένει τίποτα.Αυτη ειναι η κριτικη μου για τα κλιπς σου Βαρτανη κ αν νομιζεις οτι επειδη στη λεω ωμα ,εχω κατι προσωπικο εναντιον σου, οπως επιμενεις,να πας να κοιταχτεις.
+100000000000Μετανιωνω που μπηκα στη διαδικασια να απαντησω σοβαρα σε αυτο το θεμα
+100000000000Αρα δεν ειναι αχτι,ειναι βλακεια μου που μιλησα σοβαρα εκει που μονο ο ΠΑΟΚ δινει τη λυση.