http://www.thomann.de/gr/partsland_pukappe_gold.htmmapex! είπε:τι ειναι αυτα επειδη τυμπανα παιζω δν ξερω απο τετοια μπορεισ ν μ στηλεις ενα link?
Μεγαλο θεμα ανοιγεις,παντως δεν αλλαζει παρα πολυ ο ηχοςωραία,ήρθε η ώρα να κάνω και έγω τη πιο χαζή ερώτηση της ημέρας....
αν αφαιρέσουμε τελείως τα καπάκια των μαγνητών από μία καλή κιθάρα πχ.Les Paul,PRS με dragons.....τι μεταβάλλεται στον ήχο....???
γίνεται πιο οξύς,πιο σκληρός??...δεν ξέρω πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω τώρα....
Αν περάσει το μεταλλικό χρώμα στο πηνιό, μαγνητης καπούτ.mapex! είπε:εγω αμα βαψω μ σπρει τα covers μου θα παθει τιποτα ο μαγνητησ?
Ο ήχος ;D Γενικότερα μειώνονται τα μπάσσα και ανεβαίνουν τα μεσαία αν θυμάμαι καλά. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.αν αφαιρέσουμε τελείως τα καπάκια των μαγνητών από μία καλή κιθάρα πχ.Les Paul,PRS με dragons.....τι μεταβάλλεται στον ήχο....???
Eλα μωρε, ετσι κι αλλιως θα τα ρουφηξει ο καπλαμας τα μεσαιαWilliamSats είπε:Ο ήχος ;D Γενικότερα μειώνονται τα μπάσσα και ανεβαίνουν τα μεσαία αν θυμάμαι καλά. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Τα "καινούργια ξύλα" που βάζει η Gibson στις 900ευρά κιθάρες της ;D ;D ;D ;D ;Dpan12 είπε:what is "καπλαμάς"??????