Ποιά είναι; Μου κινείς την περιέργεια μιας και την έχω πολύ ψηλά την Gotoh...RayDTutto είπε:Υπάρχει τρόπος να διορθώσω τζόγο που έχει αναπτυχθεί σε κάτι Gotoh κλειδιά που έχω; Έχουν φτάσει να θέλουν ένα +/-30% της στροφής για να αρχίσουν να αλλάζουν κούρδισμα.
Τότε πας για κλειδιά.RayDTutto είπε:@ William. Thanks. Θα το δοκιμάσω. Το δοκίμασα. Το βίδωμα δεν βοηθάει.
Μωρέ όλα γίνονται,αλλα σιγά μην σκοτιστούν να παρέχουν ανταλλακτικά γρανάζια ;DWilliamSats είπε:Το πιο πιθανό είναι να είναι απ'το γρανάζι, οπότε εκεί δεν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί.
Γρανάζια όχι, αλλά ένα σετ κλειδιά θα πρέπει και ειδικά όταν μιλάμε για όργανο ακριβής σειράς και όχι μαθητικό.Dnightshade είπε:Μωρέ όλα γίνονται,αλλα σιγά μην σκοτιστούν να παρέχουν ανταλλακτικά γρανάζια ;D
σε ποια ?WilliamSats είπε:Έχω gotoh στην SG μου απ'το 1995 και δεν έχουν πάθει τίποτα και σ'αυτή έχω αλλάξει 100+ σετ.
αποκλειεται δλδ να εχει ελλατωματικα κλειδια ?Γρανάζια όχι, αλλά ένα σετ κλειδιά θα πρέπει και ειδικά όταν μιλάμε για όργανο ακριβής σειράς και όχι μαθητικό.
ετσι ρε.......planet waves - τα boutique των φτωχων ;D ;DRayDTutto είπε:Αντικαταστάθηκαν τελικά από ένα set Planet Waves και όλα καλά.