TV εκπομπή

STUDIOM13

Της παρέας
Παιδιά ανοίξτε τώρα TV στον ALPHA. Έχει μια ενδιαφέρουσα εκπομπή για την ιστορία του ελληνικού rock 8)

Λίγο αργά το είδα ελπίζω να πρόλαβε κανένας. :roll: Την άλλη βδομάδα έχει την συνέχεια. Η εκπομπή είναι η ''μηχανή του χρόνου''

ρε μαγκες δεν κανουμε καμια εκπομπη να δοκιμαζουμε live πεταλια ενυσχητες κιθαρες και να κανουμε συζητηση?

υ.γ μπας και μαθει και η θεια μου τι ειναι 'μπουτικ'! :wink:

:!: noiz tv

Μέσα!

Αναλαμβάνω ρόλο Μαμαλάκη,έχω 1.90 μπόϊ αλλά έχουμε το ίδιο πλάτος... :D

ρε γαμώτο, σκεφτείτε πάντως οτι εδώ ο Λιάκο έχει εκπομπή σε 3 κανάλια πόσες ώρες την ημέρα, (και εντάξει τώρα βγάζει λεφτά με τη σέσουλα, στην αρχή όμως?) και μια μουσική εκπομπή έστω σε ένα κανάλι της πλάκας, έστω πρόχειρη, δεν υπάρχει... Νομίζω οτι και το χαριν ευφωνίας που υπήρχε δεν γυρίζεται πια, ή κάνω λάθος?

Εγώ θα λέω τα ζώδια :lol:
Εγώ δέχομαι να κάνω τον αμπιγιέρ στα μοντέλα που θα παρουσιάζουν τη μόδα... :D

Ναι κάνουμε ΄24ωρη εκπομπή με μουσικά θέματα, δοκιμές, παρουσιάσεις , εξωτερικά ρεπορτάζ, ντοκιμαντέρ, καλεσμένους, και στην πρωινή ζώνη μία εκπομπή 2ωρη για τα προβλήματα του μουσικού, π.χ. θα παίρνει ο παθών τηλέφωνο στο πάνελ και θα λέει από κάτω η λεζάντα:

Είμαι πληκτράς και ο ντράμερ με απάτησε με τον μπασίστα που είχαμε σχέση, και κάναν και άλλο γκρούπ. :lol: :lol:

Δεν χάνουμε τίποτα να το δοκιμάζαμε σε ένα μικρό κανάλι έστω και πιλοτικά.

Εγώ δέχομαι να κάνω τον αμπιγιέρ στα μοντέλα που θα παρουσιάζουν τη μόδα... :D
εγω θα τα βλεπω να ντυνονται...(και να γδυνονται εννοειται...)

και μετα θα τις πηγαινω...για καφε :lol: :lol: :lol: αντε...θα παρω την...σκληρη δουλεια :P :P

ελληνικο ροκ ?

συνηθως με τον ορο αυτο , εννουν 'επικαλυμενους' λαικους (οχι παντα

με την κακη εννοια) οι οποιοι λογω εμφανισης (πραγμα ασχετο) η

καποιας ηλεκρ. κιθαριας , τους κατατασουν στο ροκ , π.χ. εχω ακουσει

να εννουν ροκ τους

Παπακωσταντινου !! Αφοι Κατσιμιχα !! Παπαζογλου !!!! και αλλους , χωρις αυτο να σημαινει οτι οι ανθρωποι αυτοι δεν αξιζουν , εννοειτε αυτο με τετοια καριερα , παντως για μενα ροκ δεν ειναι . Παιζουν λαικα 100% ,με

ορισμενα τραγουδια τους ενορχηστρωμενα σε υφος ποπ-ροκ , αλλα

πολυ λιγα ,και μαλλον λογω μοδας της εποχης

(βλεπε χαιρετισματα στην εξουσια)

οποτε συνηθως τα αφιερωματα αυτα , ειναι εκτος 'πραγματικοτητος' .

αυτα , τα ολιγα ,

alp

Ναι βασικά αν ενοείς 100% ροκ με την όλη τη σημασία στα περισσότερα δεν έχεις και άδικο, πάντως ο "εν μέσω νεφών" του Παπάζογλου ήταν αρκετά "ροκ", όπως και 3-4 δίσκοι του Παπακωνσταντίνου. Πιστεύω ότι ελληνικό "ροκ" 100% (κλασσικό εννοώ) όπως το έχουμε ακούσει από ξένα συγκροτήματα στην Ελλάδα δεν υπάρχει (αν και είναι τερααααααααστια κουβέντα αυτή και ο καθείς έχει τις καταβολές και τις απόψεις του). Πάντως είναι κρίμα πολλές ελληνικές μπάντες να θέλουν να παίξουν ροκ και τελικά να τους βγαίνει "κατι σαν" πανκοαλτερνατιβ στυλ, το οποίο κατά προσωπική άποψη πάντα ποτέ δεν με συγκίνησε. Αλλά τέλος πάντων καλό είναι που υπάρχουν και τέτοιες εκπομπές και μας θυμίζουν την διαδρομή των διάφορων ελληνικών προσπαθειών.

Νομίζω ότι αδικείται μεγάλα ονόματα τις Ελληνικής ροκ σκηνής με αυτά. Οι Socrates δηλαδή τι ήταν? Εκτός και αν με τον όρο Ελληνικό ροκ εννοείτε Ελληνόφωνο, που και ξανά πιστεύω ότι έχετε άδικο. Εδώ υπήρχαν Ελληνόφωνα συγκροτήματα που έπαιζαν και παίζουν Metal.

Ναι ελληνόφωνο εννοούσα εγώ τουλάχιστον (και σίγουρα υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις και έχεις δίκιο) αλλά αναφέρομαι πιο πολύ σε δισκογραφικά γνωστά γκρουπ από το 90 και μετά

Είδες που το είχα καταλάβει?:) Πάντως δεν θα διαφωνήσω μαζί σου στο ότι πολλοί μπερδεύουν την Λούτσα με την #ούστα και δημιουργούν μια σύγχυση στο μυαλό τους, ως προς το τι είναι ροκ και τι όχι. Anyway, την συγκεκριμένη εκπομπή για την ιστορία του ελληνικού ροκ νομίζω ότι την έχω ξαναδεί και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλή. Αναφέρεται και στην περίοδο που ο Clapton έπαιζε σε μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα, στο Θησείο αν δεν κάνω λάθος.

Trending...

Νέα θέματα

Back