sultan of string
Θρύλος του Noiz
E; TI EΙΠΕΣ; ΔΕΝ ΑκΟΥΩ κάτσε να ΔΥΝΑΜΩΣΩ
Ε; Ε;
ΔΕΝ ΑΚΟΥγΩ.
ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!
Αν είναι να δώσεις σε μτχ 1-2 κατοστάρικα παραπάνω οκ να το δεχτω.ναι, αλλά εδώ δεν μιλάμε για τέτοιες τιμές. Μιλάμε γιά έναν πχ κατάνα των 250 ή 350 αν λέμε για τον 100, και για έναν μικρό λαμπάτο που είτε θα είναι μτχ και θα κάνει τα ίδια λεφτά ή έναν καινούργιο μέχρι τα 500 ή άντε 600.
Δεν φτάσαμε στο χιλιάρικο.
Εγώ πάλι νομίζω ότι λόγω του PA, οι λαμπάτοι ενισχυτές δεν χρησιμοποιούνται δα και σε ΤΟΣΟ υψηλές εντάσεις όσο φαντάζονται κάποιοι.
ναι, αλλά εδώ δεν μιλάμε για τέτοιες τιμές. Μιλάμε γιά έναν πχ κατάνα των 250 ή 350 αν λέμε για τον 100, και για έναν μικρό λαμπάτο που είτε θα είναι μτχ και θα κάνει τα ίδια λεφτά ή έναν καινούργιο μέχρι τα 500 ή άντε 600.
Δεν φτάσαμε στο χιλιάρικο.
Είχα την ευκαιρία να είμαι πάνω σε αρκετές σκηνές μεγάλων ονομάτων που έχουν έρθει στο Greece.
Από μνήμης το επιβεβαιώνω αυτό που λες.
Νικο, γατι δεν προτιμουν να εχουν τα μισα watt και να παιζουν στο "sweet spot" του ενισχυτη?
Αν και δεν εχω παρακολουθήσει την κουβέντα, ειδοποιήθηκα για την σχετική αναφορά και προς υπεράσπιση του... γυναικωνίτη θα πω πως δεν ακούμε όλοι το ίδιο. Άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι στ' αυτί και άλλοι πιο περήφανοι. (Δεν πέρασα 2 δεκαετιες αλώβητος απο tinitus, φορώντας τα ακουστικά του επαγγελματία, για να τα χαλάσω τωρα.)Εξάλλου το "δυνατά" είναι ... σχετικό.
Στο καινούργιο στούντιο που έχω σπίτι ,και είναι μονωμένο, με τους ίδιους ενισχυτές στην ίδια ένταση ο @yameth κόντευε να λυποθυμΙσει από τον.... τρόμο και ο @Nestoras μου έλεγε "καλά τώρα θα ακούσουμε καμμιά κιθάρα ή θα παίξουμε τσι κουμπαΡες;". ?
Στο κάτω κάτω της γραφής στο τέλος αΦτο μου μετρΑ ινε το ποσό αΝΤρας ισε ??
δεν μπορώ να παίξω ούτε με orange micro terror.
Γεια χαρά κι από εμένα, νέος στο φόρουμ.
Εαν κανείς ακούει μέσω ακουστικών τότε θα μπορεί να απολαύσει καλύτερο ήχο από λάμπα σε σχέση με solid state?