Τροφοδοτικό για πετάλια

Μου ζήτησε ο drikoudis να του πάρω 1 καλώδιο collins γιατί θα παραγγείλει τελικά από thomann.

Του είπα ότι για ένα καλωδιάκι δεν χρειάζεται να μπει στα μεταφορικά, αλλά αυτό με την προυπόθεση ότι δεν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα. Αν κάποιος έχει ας το πει.

Παρακαλώ τα παιδιά που είναι στην παραγγελία να απαντήσουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί δεν γουστάρω μετά από καιρό να γυρίσει κάποιος και να μου πει "άσε ρε drikoudis που φορτωθήκαμε τα μεταφορικά σου" :wink: . Αυτά.

παιδια ο drikoudis παει να μας γελασει. εγω προτεινω να πληρωσει ολα τα μεταφορικα αυτός.

:lol:

δεν υπαρχει πρόβλημα :lol:

Eχετε βάλει όλοι τα λεφτά, μέχρι αύριο το αργότερο θα έχω κάνει την παραγγελία.

Σας έστειλα pm για να επιβεβαιώσω τι θέλει ο καθένας, μην γίνει κάποιο λάθος.

Μόλις έχω νεώτερα επικοινωνούμε.

Πάντως ναι μεν πολύ καλό το 1 spot αλλά με κάποιους συνδυασμούς πεταλιών βγάζει το θόρυβό του. Για παράδειγμα συνδέοντας ένα digidelay και το Supervibe μου βγάζει αρκετό θόρυβο. Επίσης συνδέοντας το loopstation με το 1 spot Πάλι βγάζει θόρυβο.

Τελικά η λύση στο πρόβλημα μου ήταν να βάλω δύο 1 spot!

παιδια ο drikoudis παει να μας γελασει. εγω προτεινω να πληρωσει ολα τα μεταφορικα αυτός.

:lol:

δεν υπαρχει πρόβλημα :lol:
Καλά κατάλαβες, τα έχω κάνει πλακάκια με τον Jam και μαζί με τα δικά σας πράγματα θα είναι μαζί τους:

Mesa Boogie Lonestar 112

Fender Vintage 65er Twin Custom 1x15

και μερικά Collins D-5.

:twisted: :twisted: :twisted:

Πέρα απο την πλάκα σας ευχαριστώ που το δεχτήκατε :D

Βασικά όχι μονο τα εχουμε κανει πλακακια με τον drikoudi, αλλά σκοπεύουμε να σας φάμε kai τα λεφτά για να πάρουμε τους

Mesa Boogie Lonestar 112

Fender Vintage 65er Twin Custom 1x15

ps- drikoudi ξέχασες τον bassman...

:D

Πάντως ναι μεν πολύ καλό το 1 spot αλλά με κάποιους συνδυασμούς πεταλιών βγάζει το θόρυβό του. Για παράδειγμα συνδέοντας ένα digidelay και το Supervibe μου βγάζει αρκετό θόρυβο. Επίσης συνδέοντας το loopstation με το 1 spot Πάλι βγάζει θόρυβο. Τελικά η λύση στο πρόβλημα μου ήταν να βάλω δύο 1 spot!
Ο Superfunk είπε ότι το έβαζε με 25 πετάλια και ήταν αθόρυβο

Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ με 7 πετάλια χωρίς κανένα πρόβλημα!

Ο μοναδικός ήχος (σαν ελαφρό σφύριγμα που ακούγεται) είναι από το DigiDelay όταν είναι στη φάση που του ρυθμίζεις το τέμπο με το πόδι (tap tempo) αλλά:

1) ο ήχος είναι ανεπαίσθητος ειδικά όταν παίζεις με την μπάντα, και όταν βγαίνεις από αυτή τη λειτουργία σταματάει ούτως ή άλλως...

2) δεν ευθύνεται το One Spot για αυτόν αλλά το delay.

Εγώ πάλι το χρησιμοποιώ με 15 πετάλια και δεν έχω πρόβλημα θορύβου, ούτε από delay (GigaDelay Boss)

το χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια με 15 πεταλια (μεταξυ των οποιων και το DIGIDELAY) & δεν ακούγεται...κιχ
em.icon.smile.png

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ BASSMAN...εεε...των πραγμάτων σας έγινε !!! :roll:

Μου ήρθε ένα mail που λέει:

Dear Customer, thank you for placing your order with Musik Produktiv.

This is an acknowledgement of receipt of order but is not a confirmation of order!

The items you have ordered will be delivered to you shortly.

You will receive a separate acknowledgement note should one or more of the ordered items be out of stock.

Καλή αναμονή λοιπόν. :D

πολυ kαλη αγορα παιδια :wink:

θα ηθελα να σημειωσω ομως οτι μερικα πεταλια , ιδιως distortion fuzz booster , αποδιδουν καλυτερα με μπαταριες. (δοκιμασμενα πραγματα)

εγω χρησιμοποιω αυτα που προανεφερα line με μπαταριες και τα εφε

με syplay send-return.

εγω χρησιμοποιω αυτα που προανεφερα line με μπαταριες και τα εφε

με syplay send-return.
Τι εννοείς με το send-return?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back