Τροφοδοτικό για πετάλια

Εγώ:1 x ONE SPOT

2 x καλώδια Collins (ξέρει ο JAM)
Πιάσε μια απ' τα ίδια μάστορα και για μένα!

Προσωπικά δε με νοιάζει αν αργήσουν τα πράγματα,μιας και το τροφοδοτικό δεν μου είναι τελείως απαραίτητο αυτή τη στιγμή,αλλά αν είναι να μοιραστούμε τα ταχυδρομικά,συμφέρει...

Επίσης,σκεφτείτε ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αργήσουν τα πράγματα.Σιγά μην έχουν στοκ καμιά 15αριά one spot (αν θέλουμε τόσα).Ειδικά αν οι λίστες μας μοιάζουν με αυτές ενός πεντάχρονου που απευθύνονται προς τον Αη-Βασίλη...(θέλω και αυτό και τούτο και το άλλο...)

Θα κεράσουμε και μπύρα τον jam,για να λύσει την απορία του περί "γιατί το κάνω αυτό" :D (σοβαρά μιλάω)

Μου έχετε όλοι στείλει τι θέλετε ?

Αν σας είναι εύκολο στείλτε μου από ένα private message o καθένας με το τι θέλει για να μην ψάχνω πάνω κάτω...

Μόλις πάρω παραγγελίες απ'ολους (γκαρσον κατάντησα...) θα σας στείλω ένα λογαριασμό Εθνικής και όταν στείλουν όλοι...θα πάω κανα ταξιδάκι και μην τον είδατε τον JAM... :lol:

Πιστεύω μέσα στην άλλη βδομάδα να κάνω την παραγγελία.

sorry for the delay

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα πράγματα στην λίστα μου :evil: . Δεν έχει το digitech delay immediate delivery :cry: . Τι κάνουμε σ'αυτην την περίπτωση? Το αναφέρω γιατί δεν θέλω να καθυστερήσω την παραγγελιά.

Τους ρώτησες πότε θα το έχουν ? Για ρώτα και ξαναβλέπουμε. Έχετε στείλει όλοι άλλοι εκτός από drikoudi ?

Έχω πάρει παραγγελίες από:

riotshield

elavd

janick

Αυτοί είμαστε ?

Τους ρώτησες πότε θα το έχουν ? Για ρώτα και ξαναβλέπουμε. Έχετε στείλει όλοι άλλοι εκτός από drikoudi ?
Έχω πάρει παραγγελίες από:

riotshield

elavd

janick

Αυτοί είμαστε ?

Έστειλα mail το πρωί, ελπίζω μέχρι αύριο να μου έχουν απαντήσει.

:?:

Υ.Γ. τα πράγματα των υπολοίπων είναι άμεσα διαθέσιμα? Αν ναι να αλλάξω το delay με κάτι άλλο το οποίο είναι διαθέσιμο .

Λέω να κάνω την παραγγελία Δευτέρα-Τρίτη. Έχετε λίγες μέρες περιθώριο ακόμα. (να γίνω και λίγο αυστηρός... 8)

Τα ταχυδρομικά τελικά πόσα είναι ?

Περιμένω να μου στείλει και o drikoudis παραγγελία και θα σας στείλω τι χρωστάει ο καθένας. Επισης όποιοι μενουν εκτος αθηνας να μου πουν πως να τους τα στειλω (ΕΛΤΑ, courier...) και να μαθουν ποσο περιπου θα κοστισει...Είστε 2-3 νομίζω...

Εννοείται οτι σε περιπτωση ΕΛΤΑ, ρωτατε για συστημμένο...μην χαθεί τιποτα...

Μενει λοιπόν:

1) Ποσα ειναι τα μεταφορικά απο musik προντακτιβ

2) Ποσα θα ειναι τα μεταφορικα για Αθηνα-εξω πόλεις

3) Την παραγγελία του drikoudi

και μετα σας λεω τι χρωσταει καθενας και σας δινω λογαριασμο Εθνικης

Ξανακάνω σούμα :

1) Τα ταχυδρομικά κατ'αρχήν από produktiv είναι 40¤

Είστε σύνολο 4 (?) και εγώ 5 :

elavd

janick (2 ατομα)

gangster

drikoudis

¶ρα τα ταχυδρομικά θα πάνε δια 6 : 40/6 = 6,666 ¤ ( :evil: )

Αν ξεχνάω κανέναν ας μου πει.

Παραγγελίες έχω πάρει από όλους εκτός από drikoudi.

Θα κάνω την παραγγελία μόλις έχω συγκεντρώσει απ'όλους σας τα ποσά.

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό Εθνικής :

359/786064-12 είναι στο όνομα Ιωάννης Αναστασάκης

Επιβεβαιώστε το όνομα μην γίνει λάθος...και σαν σχόλιο βάλτε καλύτερα το nickname σας ή το επίθετο σας αφού μου στείλετε πρώτα ποιος είναι ποιος.

Όσοι είστε από επαρχία, υπολογίστε περίπου το βάρος του δέματος , και ρωτήστε στα ΕΛΤΑ ή courier (όπως θέλει κανείς), για συστημένο πόσο βγαίνει και προσθέστε το στη σούμα σας.

Επίσης (αν και δεν επείγει) να μου στείλετε τα στοιχεία σας και τη διεύθυνση σας. Τα χρήματα καλό είναι να μπουν σύντομα ώστε να μην καθηστερήσει η παραγγελία.

Δευτέρα-Τρίτη το αργότερο.

Μόλις βάλει κάποιος χρήματα ας μου στείλει ένα mail : [email protected] για να επιβεβαιώσω ότι τα πήρα...μπορώ να το δω αμέσως με internet banking.

Αυτά.

Παιδιά θέλω κι εγώ ένα μικτάκι Soundcraft Compact 4 και ένα spot1 μαζί με το Collins D-5 chain.Επειδή είμαι απο Κρήτη κ μίλησαμε με τον drikoudi να κανονίσω με αυτόν καλύτερα;Απλά προσθέστε άλλο ένα άτομο για τα μεταφορικά.

Sorry riotshield ! Ηξερα οτι καποιον ειχα ξεχασει...

Οπότε είμαστε 8.

40/8 = 5¤ /άτομο.

Τα υπόλοιπα ως έχουν...

Αρχικά sorry για την καθυστέρηση αλλά αυτό γίνεται γιατί ακόμα δεν μου είπατε αν τα δικά σας πράγματα είναι διαθέσιμα . Το αναφέρω ξανά και ίσως γίνομαι κουραστικός αλλά ρωτάω για να μη καθυστερήσω την παραγγελιά αφού το ένα πέταλο (Digitech Delay) που θέλω δεν το έχει και θα κάνει 7-10 μέρες για να έρθει. Αν δεν τραβάτε κάποιο μεγάλο ζόρι με μια μικρή καθυστέρηση πείτε μου να το παραγγείλω.. Αν πάλι δεν μου πείτε τίποτα, μέχρι το βράδυ θα έχω στείλει την λίστα μου στον JAM συμπεριλαμβανομένου και του Digitech.. Αυτά τα ολίγα....

είναι αγνωστο αν εχουν 8 one spot στο στοκ. και ισως να στειλουν και σε 2 δοσεις οπως ο thomann.

θα στειλω ενα email να ρωτησω μην μας πουν κανε τρελο του στυλ εχουμε 4 τωρα και θα παραλαβουμε μετα απο 2 μηνες τα άλλα.

θα παρω τηλεφωνο το απογευμα πριν κλεισουν αν δεν εχουν απαντησει μεχρι τοτε, εκτός αν θελει να παρει καποιος το πρωι για να μην καθυστερούμε. θα έπερνα εγω αλλα δεν θα είμαι σπιτι.

Αν δεν είναι αργά, θα τηλεφωνήσω στο Musik-Produktiv εγώ αύριο το πρωί!

Θα ρωτήσω αν υπάρχουν 8 διαθέσιμα one-spots (είναι όντως 8?) και 1 Digidelay.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back