Ας κάνω πρώτος την αρχή:μην ξεχνάτε για ότι αγοράζετε να γράφετε κάποια στιγμή ένα review. ειναι μια ευκαιρία για να πείτε πόσο καλό ειναι' date=' ή να βοηθήσετε τους άλλους να αποφύγουν τις "παγίδες" της αγοράς.noiz reviews :wink:
Με περίπου 25-30 ευρω που έχει το one spot, δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς πότε ξανά ποσα mA χρειάζεσαι....!!!! Μην το ψάχνεις, η φθηνότερη και πλέον αξιόπιστη λύση είναι αυτό!!!mobynik είπε:Ρε παιδιά, πόσα mA χρειάζονται τελικά τα πετάλια μας;Εγώ έχω ένα τροφοδοτικό EBS650mA και δεν ξέρω αν φτάνει για τα 7 πεταλάκια μου. Έχω Cry baby-Boss distorion-Jam Booster-Arion Chorus-Boss Phaser-Dititech Delay + Κουρδηστήρι Boss. Πόσα mA μπορεί να χρειάζομαι;
Thanks
Εδω θα βρεις το current draw πολλων πεταλιων:mobynik είπε:Ρε παιδιά, πόσα mA χρειάζονται τελικά τα πετάλια μας;Εγώ έχω ένα τροφοδοτικό EBS650mA και δεν ξέρω αν φτάνει για τα 7 πεταλάκια μου. Έχω Cry baby-Boss distorion-Jam Booster-Arion Chorus-Boss Phaser-Dititech Delay + Κουρδηστήρι Boss. Πόσα mA μπορεί να χρειάζομαι;
Thanks