Εύκολα...Το ίδιο λέω και στη δικιά μου...απλά η πλήρης φράση είναι:" Έχω πάντα δίκιο, σε σχέση με αυτά που λές εσύ" ;D ;DSuperfunk είπε:δεν το λες και στη γυναικα μου αυτο? ;D
Εύκολα...Το ίδιο λέω και στη δικιά μου...απλά η πλήρης φράση είναι:" Έχω πάντα δίκιο, σε σχέση με αυτά που λές εσύ" ;D ;DSuperfunk είπε:δεν το λες και στη γυναικα μου αυτο? ;D
Κάνε αυτό που σου λέει ο Νίκος. Αν δεν έκανες εσύ καμιά ματσακονιά- να του αλλάξεις τα φώτα στο σφίξιμο, να έχεις φάει τις βόλτες με λάθος άλεν- το nut δεν παθαίνει κάτι από μόνο του. Το πιθανότερο είναι ότι το έχεις ξεβιδώσει.Superfunk είπε:Μπορει απλα να εχει ξεβιδωθει,πηγαινε την κιθαρα να τη δει καποιος που ξερει τι κανει...
οι βολτες ειναι μια χαρα!το νατ γυριζει αψοξα απλα εχει ξεβιδωσει τιποτα το παραπανωTerry RoscoeBeck5 είπε:Κάνε αυτό που σου λέει ο Νίκος. Αν δεν έκανες εσύ καμιά ματσακονιά- να του αλλάξεις τα φώτα στο σφίξιμο, να έχεις φάει τις βόλτες με λάθος άλεν- το nut δεν παθαίνει κάτι από μόνο του. Το πιθανότερο είναι ότι το έχεις ξεβιδώσει.
Α, και προπάντων... ψυχραιμία![]()
Δηλαδή είναι ΟΚ θα δοκιμάσεις να σφίξεις?soadas είπε:οι βολτες ειναι μια χαρα!το νατ γυριζει αψοξα απλα εχει ξεβιδωσει τιποτα το παραπανω
Τι εννοείς φίλε μου προς ποιά φορά να το βιδώσεις ή κάτι άλλο?soadas είπε:παιδια κοιταχτε,το αλλενακι δεν εχει χαλασει τις βολτες αλλα δεν ξερω πως να ταο ξαναβιδωσω
to nut βιδωνει στην βεργαkbasilis είπε:Τι εννοείς φίλε μου προς ποιά φορά να το βιδώσεις ή κάτι άλλο?
eisai σιγουρος?kbasilis είπε:Όπως το κοιτάς από πάνω προς τα δεξιά όπως πάει το ρολόι δλδ.
Εγω θελω να βιδωσω το νατ στη βεργα.Ας δοκιμασωkbasilis είπε:Αυτό όταν θελήσεις να το ρυθμίσης
http://www.fender.com/en-GR/news/index.php/?display_article=552
Με λίγα λόγια λέει ότι έχεις πατημένα 1ο και 17ο τάστο και στο 7ο τάστο μετράς την απόσταση από το κάτω μέρος της χορδής με το τάστο να έχει την απόσταση που σου δείνει(relief) σύμφονα με το radius της κιθάρας σου.
Kαι σιγά σιγά με το άλεν.
Θα δείνεις ένα τέταρτο της στροφής και θα μετράς και πάντα θα είσαι κουρδισμένος![]()
νταξ φιλε κατι εγινε,βιδωσα το νατ πανω στη βεργα,επιτελουςkbasilis είπε:Στείλε σε φώτο άμα δεν σου κάνει κόπο αυτό που θέλεις να κάνεις
Οπότε άλλαξε τον τίτλο του thread- ευτυχώς δεν έγινε τίποτα τραγικόsoadas είπε:νταξ φιλε κατι εγινε,βιδωσα το νατ πανω στη βεργα,επιτελους
Ωραία χαίρομαι.soadas είπε:νταξ φιλε κατι εγινε,βιδωσα το νατ πανω στη βεργα,επιτελους
Θα είμαι στο forum αν χρειαστείς κάτι.Αυτό όταν θελήσεις να το ρυθμίσης
http://www.fender.com/en-GR/news/index.php/?display_article=552
Με λίγα λόγια λέει ότι έχεις πατημένα 1ο και 17ο τάστο και στο 7ο τάστο μετράς την απόσταση από το κάτω μέρος της χορδής με το τάστο να έχει την απόσταση που σου δείνει(relief) σύμφονα με το radius της κιθάρας σου.
Kαι σιγά σιγά με το άλεν.
Θα δείνεις ένα τέταρτο της στροφής και θα μετράς και πάντα θα είσαι κουρδισμένος![]()