Toto - Hold the line (ακουστική Fingerstyle)

gskar

Μέλος
Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους. Τελείωσα χθες μία διασκευούλα αυτού του κομματιού που γυρνούσε αυτό τον καιρό στο μυαλό μου. Είναι σε DADGAD όπως συνήθως. Το σόλο στη μέση είναι της στιγμής και ουδεμία σχέση έχει με αυτό του Lukather  ;)

Ελπίζω να σας αρέσει

Γιώργος

Ακόμα μία φορά σούπερ. Μπράβο φίλε μου.

Πολυ καλος.

Επισης ,δεν ξερω αν οφειλεται στην κιθαρα ή στο μικροφωνο ή και στα δυο , αλλα μ'αρεσε κι ο ηχος σου πολυ.

Χρόνια πολλά και σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.

duckino είπε:
Πολυ καλος.

Επισης ,δεν ξερω αν οφειλεται στην κιθαρα ή στο μικροφωνο ή και στα δυο , αλλα μ'αρεσε κι ο ηχος σου πολυ.
Βασικά το μικρόφωνο παίρνει απευθείας τον ήχο της κιθάρας απλά έχω βάλει λίγο βαθάκι. Οπότε είναι περίπου όπως ακούγονταν την ώρα που έπαιζα.

Παρα πολυ καλος! Και με ολα αυτα που παιζεις, δε βγαινεις καθολου απ'το ρυθμο, αλλα τον κρατας σταθερα σε ολο το κομματι. Και ολο το κομματι μια κι εξω χωρις λαθη και χωρις editing κλπ...

Συγχαρητηρια!

Αξιος φιλε.... επαγγελματικο παιξιμο! 

Δυο ερωτησουλες: Εχεις κανει κλασικη? Τι κιθαρα εχεις στο video?

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και εύχομαι ξανά καλές γιορτές.

Gianniss είπε:
Παρα πολυ καλος! Και με ολα αυτα που παιζεις, δε βγαινεις καθολου απ'το ρυθμο, αλλα τον κρατας σταθερα σε ολο το κομματι. Και ολο το κομματι μια κι εξω χωρις λαθη και χωρις editing κλπ...

Συγχαρητηρια!
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά εδώ έκλεψα λίγο. Αν προσέξεις έχω το ακουστικό του μετρονόμου στο αριστερό μου αυτί ενώ ταυτόχρονα κρατούσα και με το πόδι το ρυθμό.Είναι παρα πολύ δύσκολο σε αυτό το κομμάτι να μην ξεφύγεις από το ρυθμό όταν παίζεις μόνος  8)

Αξιος φιλε.... επαγγελματικο παιξιμο! 

Δυο ερωτησουλες: Εχεις κανει κλασικη? Τι κιθαρα εχεις στο video?
Σε ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν έχω κάνει κλασσική είμαι εντελώς αυτοδίδακτος.Η κιθάρα είναι φτιαγμένη από τον Παναγιώτη Λαμπή στη Θεσσαλονίκη με κέδρο καπάκι και rosewood πλάι και πίσω.

Αυτοδίδακτος?! Ε, κάποιο βιβλίο θα έχεις ανοίξει, δεν μπορεί!  ;D

Ωραία η εκτέλεση, πάντως. Και ο ήχος! Συγχαρητήρια!

Ευχαριστώ kguitar και myster maze

myster_maze είπε:
Αυτοδίδακτος?! Ε, κάποιο βιβλίο θα έχεις ανοίξει, δεν μπορεί!  ;D

Ωραία η εκτέλεση, πάντως. Και ο ήχος! Συγχαρητήρια!
Όταν λέω αυτοδίδακτος εννοώ ότι δεν έχω κάνει μαθήματα με δάσκαλο (έκανα 4-5 μαθήματα περίπου στα 32 μου). Εννοείται ότι έχω μελετήσει αρκετά βιβλία και κιθαρίστες.Τα τελευταία χρόνια με έχει βοηθήσει απίστευτα το youtube με τους απίθανους κιθαρίστες που έχει (Andy mckee κλπ)

Ο λαος απαιτει ταμπλατουρες και ρακη !!  ;D

χρονια πολλα  . εξαιρετικη εκτελεση και συλληψη και μεταφορα στην ακουστικη

Trending...

Νέα θέματα

Back