Φίλε αποκλείεται να μην βρείς τον ήχο που θές εδω μέσα!!! Αλλά οι ρυθμίσεις και το ψάξιμο κρατάνε ΑΙΩΝΕΣ!!! Απο blues φιλε μου εχει ενα Preset που λέγεται PRIDE&JOY το οποίο σπάει κόκκαλα. Κοίτα ανάλογα και που θα την βάλεις έτσι... αν θα έχεις την καμπίνα ενεργοποιημένη για κάθε ενισχτή, αν την βάζεις στο input ή στο send return,αν η κιθάρα σου έχει μονούς ή διπλούς.... κτλ κτλ κτλ Αλλά σου λέω το εξής αν περιμένεις να κάνεις δουλειά με έτοιμα preset είσαι πολύ γελασμένος... Εδώ θέλει ψάξιμο στην ένταση που θές να κάνεις live και στον εξοπλισμό που θες... Πχ. Οπωσδήποτε χρειάζεται ο τελικόσ ή ο ενισχυτής που το βάζεις να έχει γενικό EQ έτσι ώστε ανα πάσα στιγμή να φτιάχνεις τον ήχο για όλα τα preset που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Αν πάς κάπου να κάνει Live και έχει μια καμπίνα που βγαζει πολλά πρίμα δεν γίνεται να αλλάζεις το κάθε preset.... καθε φορά.... Όποιος πάρει λαμπάτο τελικό και χρησιμοπιήσει αυτή την πεταλιέρα είναι τέλειο πάντρεμα.. παιδιά πρώτη φορά αφήνω το λαμπάτο πεταλάκι μου στο σπίτι και παίρνω την ST...... Κάποιος που έχει συνιθίσει με BOSS να ξέρει η ST είναι πολύ δύσχρηστη.... αλλά βγάζει ηχάρες... τα effects δεν είναι τόσο καλά αλλά δεν είμαι και ο steve vai ούτε παίζω σε καμιά απαιτητική μπάντα. Κάποιος που έχει συνιθίσει σε BOSS και line6 καλύτερα να την ακόυσει πρώτα γιατί η μετάβαση είναι πολύ δύσκολη.COSMIC22 είπε:τελικα φιλε stevie αξιζει τα χρηματα που εδωσες?απο ηχους blues πως τα παει?
Που να ξέρω άμα είναι καλύτερη ή όχι, εφόσον ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα... Πάντως ένα πράμα ξέρω standar τα εφφε που έχει η ME70 ούτε στα όνειρα της δεν τα βλέπει η ST... ;DCOSMIC22 είπε:σε σχεση με τις φθηνες πεταλιερες της boss me 50-70 αν τις εχεις ακουσει την vox την θεωρεις καλυτερη?
Για μένα τα αξίζει τα χρήματα φίλε μου επειδή έχει το τεράστιο θετικό ότι είναι σαν να έχεις πολλά distortion pedals σε ενα με τα περισσότερα να έχουν ωραίο ήχο... αλλά έχει και πολλά αρνητικά όσον αφορά την εργονομία & κυρίως τα εφφέ, οπότε για άλλους μπορεί να μην τα αξίζει...COSMIC22 είπε:τελικα φιλε stevie αξιζει τα χρηματα που εδωσες?απο ηχους blues πως τα παει?
harilatron είπε:Υπερβάλλεις. (Γύρω στις 137.543 φορές το κόβω να βγαίνει το νούμερο. )
μπορεις να δωσεις τα setting που εχει...σε αυτο το patch να δουμε εαν συνεργαζονατι και με την le?Stevie@ είπε:Απο blues φιλε μου εχει ενα Preset που λέγεται PRIDE&JOY το οποίο σπάει κόκκαλα.
Φίλε μόλις πήρα το Fatfoot ολα φάγανε πούλημα.. tonelab πετάλια όλα.... Πλέον πετάω σε άλλα ύψη... ευτυχίας... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dignantios είπε:μπορεις να δωσεις τα setting που εχει...σε αυτο το patch να δουμε εαν συνεργαζονατι και με την le?
το κλιπακι εχει μπομπα ηχο ωραιος