H "Χαρούλα" δεν ήταν ποτέ του γούστου μου. Έχει στην ερμηνεία της κάτι μίζερο, "λυγμικό" θα έλεγα, σα να κρατάει ένα λυγμό να μας τον στρατσάρει στα μούτρα
Ναι, ενω ο Λεξ ειναι η επιτομη της αισιοδοξιας και της θετικης ενεργειας
H "Χαρούλα" δεν ήταν ποτέ του γούστου μου. Έχει στην ερμηνεία της κάτι μίζερο, "λυγμικό" θα έλεγα, σα να κρατάει ένα λυγμό να μας τον στρατσάρει στα μούτρα
Ναι, ενω ο Λεξ ειναι η επιτομη της αισιοδοξιας και της θετικης ενεργειαςΜωρε αμα δεν ταιριαζανε, δε θα συμπεθεριαζανε
Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα: "Αντικομφορμισμός" (εντός εισαγωγικών)- εννοείται ότι είναι trendy να πάει κάποιος εκεί. Απλά είναι... anti-trendy, trendyΑν δεις τα φούτερ και τα παπούτσια που φοράνε τα άτομα, κοστίζουν όσο οι δυο Squier μου (και έχω κάνει αναβαθμίσεις, όχι αστεία!)
Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα: "Αντικομφορμισμός" (εντός εισαγωγικών)- εννοείται ότι είναι trendy να πάει κάποιος εκεί. Απλά είναι... anti-trendy, trendy
Και αν θες την ταπεινή μου άποψη, η επιτυχία του Lex (ή η "ατυχία" του), είναι ότι έχει γίνει talk of the town.
Βρε, "αυτός" είναι η Χαρούλα!Ποιος είναι ο Λεξ, αυτός με το μωβ ή το ροδακινί μπλουζάκι;
Ο αντικομφορμισμός έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, την αποδοχή (των κοινωνικών επιταγών και κανόνων) και την ένταξη σε ένα κοινωνικό γίγνεσθαι. Δηλαδή απορρίπτει αυτές τις συνθήκες, εξ ου και το αντί, διαφορετικά θα ήταν κομφορμισμός.Ο αντικομφορμισμός έχει να κάνει με την κατανάλωτικότητα και την κατανάλωση
Ο αντικομφορμισμός έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, την αποδοχή (των κοινωνικών επιταγών και κανόνων) και την ένταξη σε ένα κοινωνικό γίγνεσθαι. Δηλαδή απορρίπτει αυτές τις συνθήκες, εξ ου και το αντί, διαφορετικά θα ήταν κομφορμισμός.
Καλή κλινική αύριο και πάρε έναν "κλασικό" Φοξμούρ για το δρόμο...ο Foxmoor
Τρικυμία εν κρανίωΠω πω κούραση! Τι να σχολιάσω για το τι καταλαβαίνεις και τι όχι;
Ρώτησα απλά τι είναι το ορθοδοξος συνταγματιστής; Πολυβολητής ήμουν εγώ. Κάποια ασθένεια; Όπως η αλωπεκίασις?
Το "θα καταλυσουμε κανενα καλυτερο αυριο" δεν είναι ελληνικά, είναι λάθος. Από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι δεν είναι τυπογραφικό αλλά επειδή δεν ξέρεις τι σημαινει καταλύω.
Θα σχολίαζα την παράγραφο σου αναφορικά με το τι επίδραση έχει αυτή η καθημερινή απόγνωση και το αίσθημα του αδιεξόδου που βιώνουν οι νέοι μας σήμερα - να μην μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν από την οικογένεια, να μην μπορούν να κάνουν όνειρα για δική τους οικογένεια, σπίτι, ένα αυτοκίνητο ξέρω γω ή ένα ταξίδι και όπως λες "ενδεικτικο του τι αντιμετωπιζει καποιος καθημερινα" να καταλήγει "να ζει μεσα/απο την επανασταση, την αρνηση, το αντι οδηγεισαι και να αντιλαμβανεται έτσι τον κοσμο τριγυρω του υπο αυτους τους ορους και μονο", αλλά όπως γράφεις επίσης, δεν σε αφορά και ιδιαιτερα, οπότε γιατί να τα σκαλίζουμε.
Live and let live, έχω βαρεθεί να το γράφω.
Αλλά ό ένας θέλει αναθεώρηση του συντάγματος με άρση της μονιμότητας και ο άλλος θέλει να σκοτώσει κόσμο και ο παράλλος βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις νεανικές εξεγερσεις.
Mονο οι admin μας είναι χαλαροί και cool σε αυτό το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον ΛΕΞ τον ηρωικό ράπερ!
Των; Πόσοι έγιναν; Τι μας κρύβουν;των admin
Αγαπητοί mods. Admin μόνο ένας.αγαπητοί admins.
Αυτά λες και κοίτα τι μου θύμισες...Να αφήσετε να ακουστούν απόψης
Τα admin και τα mod, είναι σαν τα minions, βρίσκονται παντού και δίνουν λύσεις.Ατυχώς, δεν καταλαβαίνω τι λέτε, αγαπητοί admins.