Δεν ξέρει κιθάρα βρε. Στο πόδι τα γράφει όλα, είναι προϊόν. Εμείς θέλουμε προτάσεις και λύσεις και επενδυτικά πλάνα κι αυτός κάθεται και ραπάρει.Εγώ τώρα θέλω να βγει ο Λεξ στη σκηνή με μια τελε και να ρίξει 2-3 σόλο
Last edited:
Δεν ξέρει κιθάρα βρε. Στο πόδι τα γράφει όλα, είναι προϊόν. Εμείς θέλουμε προτάσεις και λύσεις και επενδυτικά πλάνα κι αυτός κάθεται και ραπάρει.Εγώ τώρα θέλω να βγει ο Λεξ στη σκηνή με μια τελε και να ρίξει 2-3 σόλο
Όχι μόνο ανήκω στην αφρόκρεμα του noiz,αλλά και στους ευνοούμενους της διαχείρισης που τα παίρνει από το σύστημα για να πολεμάει τον κοινωνικό αγωνιστή Λεξ
Σατανά...Εγώ τώρα θέλω να βγει ο Λεξ στη σκηνή με μια τελε και να ρίξει 2-3 σόλο
Γίνεται βομβαρδισμός προτάσεων, εισηγήσεων και πολλά άλλα.Αν περίμενα τον κάθε Λεξ να μου δώσει λύσεις σώθηκα..
Ήμουν σαφής.
Από καλλιτέχνες με καταγγελίες και καταστροφολογία χορτάσαμε 50 χρόνια..
Προτάσεις χρειάζονται..
Ρεαλιστικές εννοώ και χωρίς να τα ρημάξουμε όλα..
Να σου πω ότο είχα καταλάβει;
Δεν βρήκα κανένα PM σου, κι έτσι σου έστειλα ένα να βρίσκεται ώστε την επόμενη φορά που θα πεις ότι είχαμε γνωριστεί ή συνομιλήσει, να είναι αλήθεια.
προτείνω να μη συνεχίσεις τα off topic σχόλια, διότι η ανοχή της διαχείρισης στο να μην σου τα σβήσει, θα επιβεβαιώσει απλά αυτά που λέω!Μασωnoiz η στοά που ανήκουμε.
Ξανατσέκαρε τα pm σου
Δεν σου απαντάω, απλά θέλω να δηλώσω ότι διαβάζω το φόρουμ για τέτοια θέματα περί μουσικής επειδή με ενδιαφέρουν οι απόψεις των θαμώνων. Πως τυλίγεται σωστά ο μαγνήτης πραγματικά δεν με ενδιαφέρει (εκτός βέβαια αν κάποιος έχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του) Θέματα σαν αυτό είναι απείρως σημαντικότερα και ενδιαφέροντα και ευτυχώς που είσαι μειοψηφίακαι καλά τεχνικό φόρουμ
Ντροπή να την πέφτεις σε κάποιον που έχει φτιάξει το Νοιζ και που υπήρξε πάντα μετρημένος, ενεργότατος και ο ορισμός του καλού συμφορουμίτη, για να μας πεις ότι αρέσκεσαι να διαβάζεις αποψάρες για κάποιον (ΛΕΞ) από ένα δυο ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για τι μιλούν. Μάντεψε ποιος είναι μειοψηφία.Θέματα σαν αυτό είναι απείρως σημαντικότερα και ενδιαφέροντα και ευτυχώς που είσαι μειοψηφία
Ποτό;Μότσαρτ και ξηροκάρπι.
Μη συγχιζεσαι παληκαρι μου.Δεν σου απαντάω, απλά θέλω να δηλώσω ότι διαβάζω το φόρουμ για τέτοια θέματα περί μουσικής επειδή με ενδιαφέρουν οι απόψεις των θαμώνων. Πως τυλίγεται σωστά ο μαγνήτης πραγματικά δεν με ενδιαφέρει (εκτός βέβαια αν κάποιος έχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του) Θέματα σαν αυτό είναι απείρως σημαντικότερα και ενδιαφέροντα και ευτυχώς που είσαι μειοψηφία
Πολύ ένταση για το τίποτε. Θα μαζευτούν νέοι άνθρωποι, να κάνουν αυτά που κάνουν οι νέοι άνθρωποι συνήθως. Μετά θα πάνε για φαϊ στο Mall ή στο Μαρούσι ή στο Χαλάνδρι, απολαμβάνοντας τη βραδυά τους.
Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, είμαστε όλοι στα σχοινιά και μας βαράνε. Το έγραψα κάπως πιο ψυχραιμα νωρίτερα, για τις κόκκινες γραμμές της κοινωνίας που έχουν παραβιαστεί.Αυτοσαρκάζομαι για την ηλικία μου ωρέ TamTam... ούτε αυτό το δικαίωμα δεν αναγνωρίζεις στους "αντιπάλους";
Εσύ, θα πας ΟΑΚΑ;
Και πολύ καλά τους έκαναν, γιατί πάσχιζε άνθρωπος να διαβάσει ένα thread μέσα από τις μπαρουφολογίες .Απλα υπενθυμιζω στους ξεχασιαρηδες οτι "εκδιωχθηκαν" δεκαδες μελη για τετοιου ειδους συζητησεις που "δεν ταιριάζουν σε τεχνικο φορουμ".
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι..
Αν ήμουν... ΔΕΝ θα πήγαινα!
Κι αν ήταν πώς θα το αντιλαμβανόσασταν βρε παιδιά; Αφού ούτε θα πάτε, ούτε έχετε ακούσει Λεξ για να έχετε ιδέα για το τι δονεί το πλήθος και δημιουργεί κίνημα.Δεν ξερω αν ειναι μουσικη, παντως σιγουρα δεν ειναι καποιο πολιτικο γεγονος κοσμοιστορικης σημασιας ουτε το συγκεκριμενο event, ουτε το εν λογω μουσικο ιδιωμα συνολικα.
status quo
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι..
Γυμνασιόπαιδο στους RATM είχε γίνει στο φεύγα του Κουτρούλη ο γάμος και οι μάνες μας, μας έψαχναν στα αστυνομικά τμήματα και τα νοσοκομεία..
Όπως και σε άλλα events του παρελθόντος,
όπου υπήρχε μόνο οργή και καμιά,μα καμία, πρόταση..
Αλλά στην Ελλάδα τότε,όλα αυτά έμοιαζαν κανονικά..