brain_g είπε:
υπαρχει βεβαια και αλλη μια λυση... πουλας peavey+rockman preamp, alesis, gx, ada, eq και κρατας dbx και brunetti (και καμπινες βεβαια) παιρνεις ενα rocktron gainiac (σκοτωνει για τα λεφτα του) και ενα tc g major/ g force/ g system και ενα furman (οπωσδηποτε!!) και μια midi πεταλιερα... κοστος πακετου γυρω στα 400-450 ευρω. τα υπολοιπα θα τα δωσεις γυρω στα 250... τι κερδιζεις? δεν θα χρειαστει να πας σε πιο μεγαλο rack αρα λιγοτερα εξοδα και πιο ευελικτο. συν το γεγονος του οτι δεν θα εχεις μηχανηματα που να μην σε ικανοποιουν στο παραμικρο. τιμιο πακετο με τα ολα του!!!!
εγω γιατι μονο καφε και ουτε καν κρεμμυδια απο το στιφαδο? ;D ;D ;D ;D
-το rockman ηταν ενας μεγαλος μου ποθος , οντας κολλημενος στα 80ς. δεν θελω να το δωσω. ουτε καν το διανοουμαι.
-το peavey μπορω να το δωσω για ενα ΙΔΙΟ σε καλυτερη κατασταση ομως.
-το ada το εχω για 2 λογους. ειτε για ηχογραφηση connect στην καρτα ηχου (emu 0404) , ειτε για την περιπτωση που "βγαινω" απο PA ηχεια.
-furman εχω ενα μονο και μονο για τα 2 preamps
-το alesis και το eq , δεν με χαλαει να τα δωσω.
τωρα για rocktron , το μοναδικο προιον που ειχα ειναι ενας midi ποδοδιακοπτης απο τον οποιο δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος διοτι "τρελαινοταν" και αλλαζε μονος του patches αλλα και οποτε ηθελε αναβε κι εκλεινε.
απο τοτε εχω σχηματισει πολυ ασχημη εικονα στο μυαλο μου για την εταιρεια αυτη.
ως αναφορα την tc electronics , οι γνωμες που εχω διαβασει εδω αλλα και αλλου , διιστανται.
εχω διαβασει για ελαττωματα στην λειτουργια τους , και εχω την εντυπωση , της οχι αξιοπιστης εταιρειας.
τι να πιστεψω δεν ξερω.
παντως ειναι δελεαστικοτατη η προταση σου..

:
υ.γ.
εδω το στιφαδο το φτιαχνουμε με σκορδο αντι για κρεμμυδια , και με ντοπιο λαδοτυρι.....μμμμμ.....!!!! ;D ;D