Ε, Πάρε μια epi που είναι δυο κομμάτια... ;Dmike_rhd είπε:Μας υποχρεωσαν.. >Ευχαριστώ για τις πληροφοριες Superfunk!! ;D
Aπό περιέργεια...τι περισσότερο θα σου δώσει ένα τέτοιο μπράτσο?mike_rhd είπε:Ενοουσα αν βγαινουν τώρα les paul με περισοτερα απο 1 κομματια στο μπρατσο. Μπορω να βρω τετοια να αγορασω δηλαδη καινουρια??
Ελα μου ντε...marathon είπε:Aπό περιέργεια...τι περισσότερο θα σου δώσει ένα τέτοιο μπράτσο?
Εάν παίζεις γκολφ ή μπεϊζμπολ...το καταλαβαίνω ;D ;DLord_Goumis είπε:Ελα μου ντε...
[OT]RayDTutto είπε:@TGL ΧΑΧΑΧΑΧΑ... "προσθιοκίνητη Alfa" είναι contradiction in terms ρε συ... Θα σηκωθούν τα σαπάκια από τις Τζουλιέτες στις μάντρες και θα μας βαράνε...
Και μόνο η αίσθηση ότι πιάνεις μπράτσο και όχι τσαγιερό .....marathon είπε:Aπό περιέργεια...τι περισσότερο θα σου δώσει ένα τέτοιο μπράτσο?
mike_rhd είπε:Να ρωτησω κατι και γω. Υπαρχει καποια Gibson les paul που το μπρατσο αν ειναι παραπανω απο 1 κομματια ωστε να ειναι πιο ανθεκτικο??? Η' ολες ειναι 1 κομματι??
Δηλ φαίνεται στο βαμμένο μπράτσο και στο πιάσιμο η διαφορά? Πως είχα την εντύπωση ότι μπορούν και με 1 και με 2 κομμάτια να φτιάξουν το ίδιο μπράτσο βρε παιδί μου...δηλ το ένα κομμάτι σώμα διαφέρει στο πιάσιμο από των 5?Και μόνο η αίσθηση ότι πιάνεις μπράτσο και όχι τσαγιερό .....
Γράψε λάθος. Ως προπέτης μιλούσα για πάχος και όχι για αριθμό κομματιών.marathon είπε:Δηλ φαίνεται στο βαμμένο μπράτσο και στο πιάσιμο η διαφορά? Πως είχα την εντύπωση ότι μπορούν και με 1 και με 2 κομμάτια να φτιάξουν το ίδιο μπράτσο βρε παιδί μου...δηλ το ένα κομμάτι σώμα διαφέρει στο πιάσιμο από των 5?
Δεν ξέρεις τι χάνεις... ;D ;Daudiokostas είπε:Φταίει που δεν πολυπροσέχω τι λες. ;D
για σιγουρια αν θελεις μπρατσο 2-3 κομματια ...παρε κινεζικη gibsonmarathon είπε:Δηλ φαίνεται στο βαμμένο μπράτσο και στο πιάσιμο η διαφορά? Πως είχα την εντύπωση ότι μπορούν και με 1 και με 2 κομμάτια να φτιάξουν το ίδιο μπράτσο βρε παιδί μου...δηλ το ένα κομμάτι σώμα διαφέρει στο πιάσιμο από των 5?
Πέτα την κάτω, αν σπάσει το headstock είναι mahogany, αν όχι maple ;Dstudio54GR είπε:Δηλ. το μπράτσο της Deluxe μου δεν είναι Mahogany (καλό για μέταλ? ?) αλλά Maple ???
Aν δεν απατωμαι, αρκετες 70's LP ειχαν maple μπρατσο, οποτε πολυ πιθανο και η δικια σου να εχει τετοιo μπρατσο. Eιδικα αν μιλαμε για Deluxe μεταξυ 75-80 ειναι σχεδον σιγουρα maple.studio54GR είπε:Δηλ. το μπράτσο της Deluxe μου δεν είναι Mahogany (καλό για μέταλ? ?) αλλά Maple ???
To ότι είναι τρία κομμάτια φαίνεται + ταστιέρα rosewood.
αν ειναι μετα το 74 σιγουρα ειναι maplestudio54GR είπε:Δηλ. το μπράτσο της Deluxe μου δεν είναι Mahogany (καλό για μέταλ? ?) αλλά Maple ???
To ότι είναι τρία κομμάτια φαίνεται + ταστιέρα rosewood.
The Deluxe was among the "new" 1968 Les Pauls. This model featured "mini-humbuckers", also known as "New York" humbuckers, and did not initially prove popular. The mini-humbucker pickup fit into the pre-carved P-90 pickup cavity using an adaptor ring developed by Gibson (actually just a cut-out P90 pickup cover) in order to use a supply of Epiphone mini-humbuckers left over from when Gibson moved Epiphone production to Japan. The DeLuxe was introduced in late 1968 and helped to standardize production among Gibson's USA-built Les Pauls. The first incarnation of the Deluxe featured a one-piece body and three-piece neck in late 1968. The "pancake" body (thin layer of maple on top of two layers of Honduran mahogany) came later in 1969. In late 1969, a small "volute" was added. 1969 Deluxes feature the Gibson logo devoid of the dot over the "i" in Gibson. By late 1969/early 1970, the dot over the "i" had returned, plus a "Made In USA" stamp on the back of the headstock. By 1975, the neck construction was changed from mahogany to maple, until the early 1980s, when the construction was returned to mahogany. The body changed back to solid mahogany from the pancake design in late 1976 or early 1977. Interest in this particular Les Paul model was so low that in 1985, Gibson canceled the line. However, in 2005, the Deluxe was reintroduced with more popularity due to its association with Pete Townshend [1] and Thin Lizzy.
Βάρβαρε...Σεβασμός στο mahogany! ;Dbihlas87 είπε:Πέτα την κάτω, αν σπάσει το headstock είναι mahogany, αν όχι maple ;D
Συγνώμη για το off-topic αλλά...μιλάμε...γι'αυτό;The Genius Loci είπε:SRO-FAT, τρομερό μπράτσο, το είχα στην LPB Strat και το παληκάρι που την πήρε (φίλος και πρώην συμπαίκτης) ακόμα με ευχαριστεί. Παρά το ότι έπαιζε με οδοντογλυφίδες προσαρμόστηκε σε 2 μέρες και τώρα δεν τ'αλλάζει με τίποτα. Δεν το συζητώ ότι θα βελτιώσει πολύ και τον τόνο της Strat σου.
;D ;D ;D ;D ;D ;DΨιτ, θα σε δωσω στεγνά στην Greenpeace και στην WWF...κρατας την αντιοικολογική κιθαρα που για να φτιαξουν μονο το neck της, ξηλωσαν 22 μετρα υψος υπεραιωνόβιο δεντρο και τωρα οι αρκουδες δεν εχουν που να ξυθουν...