Το νέο forum του Noiz

Η απορια μου ειναι γιατι ατομα που εγραφαν καθε μερα, εξαφανιστηκαν, μπαμ μπαμ.
Αυτο.
Δεν έγινε μπαμ μπαμ, παίχτηκε δράμα με αρκετούς απλά δεν παρακολουθούσες... Ούτε εγώ τα προλάβαινα όλα και μετά τους έλεγα πείτε μου τι παίχτηκε και δεν μου έλεγαν! Περασμένα ξεχασμένα. Αν όντως στεναχωριέσαι για την ερημοποίηση των παραδοσιακών forum γράφε συχνότερα και περισσότερο

Παρακολουθω "λυσσαλεα" πολλα χρονια τωρα και δεν πηρα χαμπαρι κατι. Αν ξερεις κατι πες το.🤔
Δεν γραφω γιατι δεν εχω να πω τιποτα (ουσιαστικο)στα θεματα που ανοιγονται τον τελευταιο καιρο.

Παρακολουθω "λυσσαλεα" πολλα χρονια τωρα και δεν πηρα χαμπαρι κατι. Αν ξερεις κατι πες το.🤔
Δεν γραφω γιατι δεν εχω να πω τιποτα (ουσιαστικο)στα θεματα που ανοιγονται τον τελευταιο καιρο.
Κοίτα από αυτούς που έγραφαν τακτικά δεν έπαιξε κανένα φοβερό και τρομερό beef και drama με όλους.

Από αυτά που θυμάμαι τώρα (και εννοείται μπορεί να κάνω λάθος και συγγνώμη αν δεν τα λέω καλά) ο Φιούζιος στεναχωρήθηκε πριν κάποια χρόνια επειδή φάνηκε πως στοχοποιήθηκε για τα off topic, ενώ αν είμαστε ειλικρινείς στην ουσία όλοι spamάρουμε. Είχε ειπωθεί πως το πολύ off topic απομακρύνει νέα άτομα από το φόρουμ γιατί οι παλιοί δίνουν την εικόνα της κλίκας, το οποίο επίσης δεν ισχύει πάντα, γιατί το χαλαρό off topic ενισχύει και το παρεΐστικο κλίμα.

Ο Νίκος δυστυχώς έφυγε για κάπου καλύτερα από αυτόν τον κόσμο.

Ο Δημήτρης δέχτηκε κάποιες προειδοποιήσεις με τις οποίες δεν συμφώνησε και δεν συμμορφώθηκε και αν θυμάμαι καλά έφαγε ban.

Ο Λάκης και ο Τέρρυ όντως σταμάτησαν να γράφουν ξαφνικά και δεν φάνηκε αν είναι κάτι συντονισμένο ή αν έχει ο καθένας τους λόγους του, που δε νομίζω να είναι συντονισμένο απλά και μόνο επειδή είναι mods και οι δύο. Ο Λάκης γενικά το είχε πει, γράφω ανάλογα με τις φάσεις των ενδιαφερόντων μου, πχ πριν λίγα χρόνια ήταν φουλ με τη μουσική και το gear και έγραφε, είχε πει μετά θα με πιάσει μια άλλη ενασχόληση και θα δε θα γράφω. Πάντως μου λείπουν οι φωτογραφίες του με Telecaster. Ο Τέρρυ σταμάτησε αμέσως μετά από ένα "μνημόσυνο" που είχαν κανονίσει για τον Νίκο και δεν έσκασε μύτη κανένας, νομίζω είχαν πάει τέσσερα άτομα και είχε εκφράσει τη στεναχώρια του γι'αυτό, και μετά σταμάτησε να γράφει.

Ο Αλί Μπαρούτ δε θυμάμαι γιατί σταμάτησε να γράφει, όπως και ο Βασίλης (Βρασίδας/σκούφος κλπ).

Ο Waterfall και ο γνωστός του που μου διαφεύγει το όνομα του αν θυμάμαι έφαγαν ban λόγω διαρκών φιλονικιών με άλλα μέλη και off topic συζητήσεων.

Εννοείται δεν ξέρω κανέναν από αυτούς προσωπικά, δεν μιλάμε και μπορεί να έχω άλλη εικόνα για την πραγματικότητα από το τι πραγματικά συμβαίνει.

Επίσης, με άλλα πέντε-εξι άτομα να γράφουν καθημερινά επιπλέον όντως δε θα "ανασταινόταν" η κίνηση στο φόρουμ σε επίπεδο συζήτησης, αλλά πρόκειται για άτομα που ξεκινούσαν threads και συζητήσεις, οπότε φαινόταν περισσότερο η κίνηση. Και είχε και ενδιαφέρον, ακόμα και αν συζητούσαμε για Strat vs Tele η για άλλα χιλιοειπωμένα πράγματα, είχε τουλάχιστον περισσότερο φάση από την τωρινή έλλειψη κίνησης

Η μαύρη μοίρα των φόρουμ και ο ιστορικός ντετερμινισμός φταίνε.

...ώπα τί είναι αυτό;;;
1789723741146.png

Δεν ξέρω! Δεν είδα τίποτα...

Εδω απανταω στον fusion

Apanthsh.jpg

Θελω να ευχαριστησω ειλικρινα, και μιλαω μεσα απο την καρδια μου, τη διευθυνση του φορουμ που εκοψε τα καφενιακα. Πλεον τρωω ελαχιστο χρονο εδω, ενα μικρο κλασμα απο οτι ετρωγα. Επισης εχω μεγαλυτερη ηρεμια, γιατι με τα καφενιακα ερχοντουσαν και καφενειακες συζητησεις τυπου "τι να κλασει το floating point audio μπροστα στην μασημενη κασετα", που με συγχιζαν
:ROFLMAO: Χωρια που ειχα μπει στο mood να γραφω σεντονια, με κατι τεχνικα και κατι τετοια, διοτι ενοιωθα ωραια στο "καφενειο" και την ειχα δει ετσι.

Λιγοτερο noiz, περισσοτερο call of duty, ειμαι ευχαριστημενος. Thanks :)

Εδω απανταω στον fusion

Προβολή συνημμένου 54341

Θελω να ευχαριστησω ειλικρινα, και μιλαω μεσα απο την καρδια μου, τη διευθυνση του φορουμ που εκοψε τα καφενιακα. Πλεον τρωω ελαχιστο χρονο εδω, ενα μικρο κλασμα απο οτι ετρωγα. Επισης εχω μεγαλυτερη ηρεμια, γιατι με τα καφενιακα ερχοντουσαν και καφενειακες συζητησεις τυπου "τι να κλασει το floating point audio μπροστα στην μασημενη κασετα", που με συγχιζαν
:ROFLMAO: Χωρια που ειχα μπει στο mood να γραφω σεντονια, με κατι τεχνικα και κατι τετοια, διοτι ενοιωθα ωραια στο "καφενειο" και την ειχα δει ετσι.

Λιγοτερο noiz, περισσοτερο call of duty, ειμαι ευχαριστημενος. Thanks :)
Γενικά δεν είναι ανάγκη να είναι η το ένα άκρο η το άλλο. Μπορούμε να κάνουμε χαβαλέ και να περνάμε ωραία χωρίς να το ξεφτιλίζουμε

Δε νομιζω οτι το ξεφτιλιζε κανεις, ισως μονο ο εκ χαλκιδος ορμωμενος. Οπως και να εχει ο γεγονε γεγονε, χαμηλοτερο post rank στο noiz, μεγαλυτερο player rank στο call of duty :ROFLMAO:

Πάντως το καινούργιο interface από κινητά τα σπάει. Δεν έχω μπει από pc ακόμα, αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τα βλέπω και οι νέες δυνατότητες

Πάντως το καινούργιο interface από κινητά τα σπάει. Δεν έχω μπει από pc ακόμα, αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τα βλέπω και οι νέες δυνατότητες
χαίρομαι.

Είναι μια καλύτερη βάση overall (έγινε απλοποίηση αλλά και περισσότερο custom δουλειά) πάνω στην οποία θα πατήσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.
Το επόμενο βήμα είναι (επιτέλους) η κοινή σύνδεση με τις αγγελίες. Δεν είναι απλό, γιατί πολλοί χρησιμοποιούν διαφορετικά email, κάποιοι έχουν ξεχάσει τι έχουν βάλει που κτλ.

αλλά αξίζει γιατί θα γεφυρωθούν οι 2 πλατφόρμες με ωραίο τρόπο.

Trending...

Νέα θέματα

Back