μόνο ο Τσακ Νόρις... 8)Superfunk είπε:δεν υπαρχει αλλωστε και κανεις που να μπορει να πιστοποιησει οτι ΑΚΡΙΒΩΣ 250κ ειναι το τελειο ...![]()
γι αυτο εβαλα το "ταλαιπωρηθει" σε quotes...Superfunk είπε:Καλα δεν προκειται να "ταλαιπωρηθει" το σημαμε 2 ρεζιστορακια..απλα ειναι λιγο περιεργο να θες 250αρι ποτ και αντι για αυτο να βαλεις 500αρι με 500αρι resistor αφου στην τελικη το ιδιο αποτελεσμα πανω κατω θα εχεις..
σιγα μη βαλει και "μετρημενα" ολες οι Fender & Gibson "πανω-κατω" pots φορανε/φορουσαν δεν υπαρχει αλλωστε και κανεις που να μπορει να πιστοποιησει οτι ΑΚΡΙΒΩΣ 250κ ειναι το τελειο ...![]()
Eιναι η "βιβλος" των ποτενσιομετρων στο web απο τον "μεγαλο" R.G Keen. (respect)Jasemeister είπε:Είχα γράψει ένα κατεβατό ολόκληρο αλλά με πρόλαβε ο alderbody![]()
Όντως αυτό έλεγα και τελικά στο "μανιφέστο" που είχα ετοιμάσειalderbody είπε:οχι οτι θα εχει και την super detectable διαφορα, εως καθολου μαλιστα...
Ε,τοτε βαζεις τις αντιστασεις και εισαι οκ (εγω το εχω κανει και στη JAZZMASTER μου και στην Jaguar κατεβαζοντας τα 1000αρια σε 500αρια)απλά έχω 500kΩ και δεν έχω 250άρια
Όοοοοχι....αλλιώς οι δύο 500k θα έβγαιναν...500k πάλι!studio54GR είπε:R1+R2/2 είναι ο τύπος στην παραλληλία μην το ψάχνετε ηλεκτρονικός σπούδασα....
Πες το βρε άνθρωπε και σπαταλάμε φαιά ουσία να γράφουμε τα προφανήαπλά έχω 500kΩ και δεν έχω 250άρια.... στο φινάλε θα παραγγείλω 2 από Thomann μαζί με χορδές.
για παραδειγμα, εγω προτιμω ελαφρως μεγαλυτερες τιμες απο τις "ονομαστικες" για να "ανοιγουν" λιγο οι μαγνητες.alderbody είπε:Τωρα, αν σε καποιον αρεσει πιο πολυ ενα μικροτερο (αρα πιο dark) η ενα μεγαλυτερο (πιο bright), ειναι καθαρα υποκειμενικο...
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster 1975
€2,500
Λαύριο
Stratocaster Kluson Steel lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Stratocaster Kluson Brass lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Red tortoise pickyard(3ply)