>Marillion είπε:Οι πιο καλοι μου ενισχυτες ειναι pcb!!!! ( Koch , classic player)
>Marillion είπε:Οι πιο καλοι μου ενισχυτες ειναι pcb!!!! ( Koch , classic player)
Ναι εχω δει.... τι σημαινει αυτο? Οτι ειναι πιο στιβαρες απο ενα ρ2ρ κυκλωμα? Δεν νομιζω....Superfunk είπε:εχεις απολυτο δικιο,αλλωστε ολοι εμεις εδω μεσα που κανουμε 2-3 παγκοσμιες τουρνε το χρονο ;D πρεπει να το λαβουμε υποψιν μας..![]()
(ασε που δεν ειναι πιο στιβαρο,εχεις δει ποτε σου πλακετα Rivera,Bogner,Diezel,VHT ή Boogie?)
(α) Όχι, δεν είναι το ίδιο και δεν είναι μικροδιαφορές (πχ. http://mhuss.com/AmpInfo/) Η τελευταία σοδειά από τις μεγάλες εταιρίες (πχ. Vox, Marshall και στην περίπτωσή μας Orange) που φέρει το όνομα "handwired" σε μερικές νέες σειρές τους χρησιμοποιεί απλά turret boards με μερικές μικρές επιπρόσθετες πλακέτες PCB, κάτι που απέχει έτη φωτός από το κανονικό point to point, όπως πχ. των Matchless, που είναι αφάνταστα χρονοβόρο (και σπαστικό) να φτιαχτεί.myster_maze είπε:Point to point, hand wired και hard wired που λεει και η Orange ειναι (υπαρχουν μερικες μικροδιαφορες αλλα δεν αξιζει ο κοπος τωρα να τις αναφερουμε) το ιδιο.
Τα πλεονεκτηματα εναντι του PCB ειναι οτι ενα σωστο ρ2ρ εχει πολυ λιγοτερες ενωσεις, η "διαδρομη" του σηματος ειναι πολυ μικροτερη, δεν εχουμε παραλληλους αγωγους με αποτελεσμα ολων αυτων, δεν εμφανιζονται παρασιτικες χωρητικοτητες και ακομη, ειναι πολυ πιο στιβαρο. Τελος, και αρκετα σημαντικο, επισκευαζεται πιο ευκολα!
Τα μειονεκτηματα ειναι το κοστος....
Πού την είδες την... επίθεση???!? ???myster_maze είπε:Δεν καθισα να διαβασω το θρεντ αλλα ως προς τι η επιθεση? :![]()
Αν δεν ειχες τετοιο σκοπο, λαθος δικο μου! Σορυ, που το παρεξηγησα.... :-[bloody_sunday είπε:Πού την είδες την... επίθεση???!? ???
Σιγουρα 212 καλυτερη απο 112 που ειχα την τυχη να παιξω και με τις 2 και με τους 2.oselifer είπε:Θέλω να πάρω έναν tiny terror μιας και μου αρέσει πολύ ο ήχος του..
Αλλά είδα οτι υπάρχει και ο hard wired..Υπάρχει περίπτωση να αξίζει τα διπλάσια λεφτά που κοστίζει ή ουσιαστικά πληρώνεις τα αγγλικά μεροκάματα;Και δεν έχω βρει πουθενά να τον ακούσω ούτε καν στο youtube..Τον έχει ακούσει κανείς;
Επίσης το άλλο θέμα είναι η καμπίνα..
Να πάρω την 112 ή την 212;Μιας και δε θέλω να παίζει πολύ δυνατά με τη διπλή θα αυξηθεί και η ένταση ή αυτό εξαρτάται μόνο απο τον ενισχυτή;
Εμένα πάλι ανεπαρκής μου φαίνεται η 1x12 της Orange με τον Τiny Terror... ίσως γιατί έχω συνηθίσει σε γαϊδουρινές εντάσεις από μεγάφωνα-γομάρια.spirosmast είπε:Σιγουρα 212 καλυτερη απο 112 που ειχα την τυχη να παιξω και με τις 2 και με τους 2.
Η 112 ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ.
Ναι η 212 δε συγκρινεται αλλα και με την 112 μου κοπηκε ο τσαμπουκαςbloody_sunday είπε:Ίσως να ήταν λίγο παρεξηγιάρικο, πχ. η ερώτηση "δεν νομίζεις πως έχουν πια ωριμάσει" δεν έπρεπε να απευθύνεται ειδικά σε σένα, όπως φάνηκε, αλλά γενικά σε όλους μας...Nα ξεκαθαρίσω επίσης πως δεν είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, και πως απλά αναπαράγω σκορπιες χομπίστικες γνώσεις...
Εμένα πάλι ανεπαρκής μου φαίνεται η 1x12 της Orange με τον Τiny Terror... ίσως γιατί έχω συνηθίσει σε γαϊδουρινές εντάσεις από μεγάφωνα-γομάρια.