Τι προτινετε για πεταλιερα?? βοηθεια!!

αυτο ακουω κι εγω και θελω να την δοκιμασω για να καταλαβω. μακαρι να ειναι ετσι οπως λενε για να καταληξω καπου

Πάντως έχω αλλάξει μέχρι τώρα 2 πεταλιέρες και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλω μ΄πνο πεταλιέρα ή μόνο πεταλάκια ή και τα 2

Πάντως έχω αλλάξει μέχρι τώρα 2 πεταλιέρες και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλω μ΄πνο πεταλιέρα ή μόνο πεταλάκια ή και τα 2
τι πεταλιερες ειχες?

Η digitech έχει αρκετά καλά καθαρά. Στις βρωμιές μου τα χαλάει λίγο. Επίσης τα εφέ είναι καλά. Απλά μερικές φορές (πχ. αν χρησιμοποιώ harmonizer) παρατηρώ καθυστέρηση στον ήχο

Και είναι πολύ ενοχλητικό... Τώρα οι πιό νέες Digitech δεν ξέρω αν το κάνουν. Το καλό είναι οτι δεν το κάνει με Modulation εφε. Κυρίως σε εφέ που έχουν σχέση με το pitch (εκτός από το whammy το οποίο μαμάει)

Πάντως να προσπαθήσεις να έχει δυνατότητα Line-in Line-out ώστε να μπορείς να προσθέσεις και κενένα εφέ που γουστάρεις και δεν το έχει

εχει δοκιμασει κανεισ την boss gt8? λενε οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η gt6
βασικα τυγχανει να εχουν περασει κ οι 2 απο τα χερακια μου

το 8 ειναι μακραν καλυτερο απο το 6

αν εξαιρεσεις μερικα od/dist πεταλακια.

Η βασικη δυνατοτητα που σου δινει το gt-6 η 8 σε σχεση με τις υπολοιπες ειναι η λουπα που εχει

κ με 4 cable method να εχεις τα pre fx σου πριν την προενισχυση του ενισχυτη σου (εαν αυτος εχει λουπα) και τα post fx μετα την προενισχυση

Εκτος απο αυτο εχει αρκετα καλουδια που υπερτερει εναντι στο 6 κ στα υπολοιπα

εχει δοκιμασει κανεισ την boss gt8? λενε οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η gt6
βασικα τυγχανει να εχουν περασει κ οι 2 απο τα χερακια μου

το 8 ειναι μακραν καλυτερο απο το 6

αν εξαιρεσεις μερικα od/dist πεταλακια.

Η βασικη δυνατοτητα που σου δινει το gt-6 η 8 σε σχεση με τις υπολοιπες ειναι η λουπα που εχει

κ με 4 cable method να εχεις τα pre fx σου πριν την προενισχυση του ενισχυτη σου (εαν αυτος εχει λουπα) και τα post fx μετα την προενισχυση

Εκτος απο αυτο εχει αρκετα καλουδια που υπερτερει εναντι στο 6 κ στα υπολοιπα
δηλαδη προτηνεις gt8 ? :D :D

:lol: :lol: :lol:

απλα εχε την στο πισω μερος του μυαλου σου

μην την απορριψεις αν δεν την ακουσεις πρωτα

περιηγησου λιγο κ στο http://bossgtcentral.com/forum/

θα βρεις αρκετο υλικο για να θετικα κ αρνητικα της

Trending...

Νέα θέματα

Back