Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Ο ηλεκτρολόγος μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά δε σου είπε τη καλύτερη καβάντζα από ολες: το διοκητήριο.
Ο ηλεκτρολόγος μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας' date=' αλλά δε σου είπε τη καλύτερη καβάντζα από ολες: το διοκητήριο.[/quote']
I couldn't agree more! :wink:
Ο στρατός είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου εγκεφαλική υπόθεση. Σημασία έχει πως θα σταθείς ΕΣΥ απέναντι σε ό,σα πρόκειται να δεις. Πολλά θα δεις, καλά και κακά. Κράτα μια στοιχειωδώς καλή ψυχολογία και κάνε αυτό που σου λένε, όπως κι αν στο λένε (η λογική μας τελείωσε, ξέρεις). ¶λλο "μυστικό" εγώ δεν ξέρω.Για πές πώς είναι???...Τοοοοσο χάλια όσο το περιγράφουν??
βλακεία να μην έχεις έναν απουσιολόγο καβάτζα... εγώ τότε (β και γ λυκείου βασικά) 9παρά με 9:30 ξύπναγα' date=' με κάτι διαλείματα για 7 μία ή δύο φορές τη βδομάδα. Έτσι κι αλλιώς πέρα απο κάτι μαθηματικά, φυσικοχημείες, βιολογία, άντε κι αρχαία αν είσαι θεωρητικής, όλες οι άλλες ώρες είναι χαμένες αν τις κάνεις στο σχολείο κι οχι μόνος σου.ξυπναω 7 το πρωι και παω σχολειο.αυτο με τον υπνο και τη θητεια που ειπωθηκε δεν το καταλαβα ειναι κολπο για το στρατο?![]()
. . .Εγώ λατρεύω τη νύχτα... Προσπαθώ να κοιμάμαι όσο το δυνατόν νωρίτερα τις καθημερινές γιατί η 3η Λυκείου είναι ΠΟΛΥ ζόρι...Αλλα 1 το διάβασμα, 1 το Noiz.. Συνήθως κοιμάμαι κατα τη 1... Τώρα σε Παρασκευές, Σάββατα και διακοπές... απλά ΛΙΩΝΩ... Κοιμάμαι 5 και ξυπνάω 4...