Πάπια Πεκίνου? ;DDinosp είπε:Όποτε ανοίγω το ψυγείο για πάγο πέφτω πάνω σ αυτο το πτηνό και μένω κόκκαλο...
;D ;D ;D ;DΕνοικιάσεις κατοικιώνε ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ, τιμαί φιλικαί ;D ;D ;D
Να ΄σαι καλά Σάμυ.
https://www.youtube.com/watch?v=aGzgoSg5OZg
Πάπια Πεκίνου? ;DDinosp είπε:Όποτε ανοίγω το ψυγείο για πάγο πέφτω πάνω σ αυτο το πτηνό και μένω κόκκαλο...
;D ;D ;D ;DΕνοικιάσεις κατοικιώνε ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ, τιμαί φιλικαί ;D ;D ;D
gvour είπε:Στα αρχεια σου αδερφε μου Φουζιε.
Θα τη βρουμε την ακρη.
Για την παρτη σου αδερφε.
Έχει βρεθεί λαίμαι, θα εκκαθαρίσουμε όλους τους αντιπάλους λαίμαιgvour είπε:Θα τη βρουμε την ακρη.
Τι να ξεχρεωσεις ρε φιλε,χαρα μας που τις μοιραστηκαμε.AuditoryDriving είπε:Χαχαχαχ ελευθερα Γιώργο![]()
ειδικά μέχρι να ξεχρεώσω τις μπυρες που χρωσταω απο την περσινη μπυροποσια, έχεις απολυτη ασυλία
![]()
![]()
Αγαπημένε συνεργάτη υπάλληλε, καυλές γιορτές λαίμαι, άκου και το καυλύτερο δίσκο του 2015 καλή του ώραgvour είπε:@Αφεντικο"μαγκες πιαστε τα γιοφυρια". ;D
Την ευχη μου αφεντη,ανταποδιδω τας ευχας.samy paraga είπε:Αγαπημένε συνεργάτη υπάλληλε, καυλές γιορτές λαίμαι, άκου και το καυλύτερο δίσκο του 2015 καλή του ώρα
Χρονια πολλα σου ευχομαι Grande Cuvée με τον....κουβα.... ;DDinosp είπε:Χρόνια σας πολλά καλλιτέχνες
![]()
Εγώ, δεν σε έβρισα, έτσε? Εσύ πόθεν ?npap είπε:(και διπλές ευχές σε όσους είστε μόνοι... στις επόμενες να βρεθείτε να τις μοιράζεστε)...