Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:[flash=200,200]
Kι εσένα τι σε βάλαμε?Αγροφύλακα στα φύκια? ;Dsamy paraga είπε:Άσε τας μαιμούδες μετά της Μάνγκας
Εχεις ακουσει reggae από σωστα ηχεια με μπασο?Waterfall-K είπε:Ακουσμα Reggae περαν του 10λεπτου μπορει να μου δημιουργησει την ταση να δαγκωσω καποιον...![]()
κάτσε να πάμε γηραιώς...για τον Wtf το ρασταφάρι λολΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:[flash=200,200]
Ολη η ζωη μου ητ.. ηταν ένα ψεμα.. ;D
Τι ερωτηση....Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Εχεις ακουσει reggae από σωστα ηχεια με μπασο?
Και όμως βοηθαει λιγο. Εγω ποτε δεν συμπαθησα το Alalala ωσπου το ακουσα προσφατα εξω με ηχειαρες επεσα ξερος. Τωρα πλεον το παιζω στο σπιτι με τα μικρα ηχειακια μου μαζι με το P-bass μου.Waterfall-K είπε:Το γουστο δεν ειναι θεμα καλου ηχοσυστηματος.
Αυτό λέγεται μουσική αλλοτρίωση μέσω της τεχνολογίαςΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Και όμως βοηθαει λιγο. Εγω ποτε δεν συμπαθησα το Alalala ωσπου το ακουσα προσφατα εξω με ηχειαρες επεσα ξερος. Τωρα πλεον το παιζω στο σπιτι με τα μικρα ηχειακια μου μαζι με το P-bass μου.![]()
Εσυ εισαι για αυτους εδώ. ;DWaterfall-K είπε:Κι ενα τελευταιο να παμε να ετοιμαστουμε για παραλια.