Τι μουσική ακούτε τώρα;

Waterfall-K είπε:
E ναι. Που ακουστηκε, να ξερει να παιζει πανω απο 3 νοτες?
Να πας να ακούς νότες με τον άλλο το προτεστάντη, το Βαρελινέζο ρε  ;D ;D ;D

ΔΙΑΣΚΕΥΗ 3

η κοπέλα έχει φωνάρα, η μπάντα της όμως είναι σα τους βαθύ μπλαβί, σα τους προτεστάντες  ;D ;D ;D

sleep4.gif

gvour είπε:
Paul Rodgers και τον Steve Marriott
Eπειδή αναφέρθηκαν δύο τραγουδιστές άγγλοι-με γρέζι, να προσθεσω άλλους δύο φοβερούς.Ο Σκωτσέζος Frankie Miller (κοντοχωριανός) και ο Terry Reid  :)

Η αγαπημένη μου τραγουδιστική συνομοταξία  ;D

Αύριο οι βουνοπλαγιές, όταν κοπάσει η βροχή, θα γεμίσουν μανιτάρια, σαλιγκάρια και άλλες πολλές εκλεκτές λιχουδιές............ ;D ;D ;D    

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
magna είπε:
Eπειδή αναφέρθηκαν δύο τραγουδιστές άγγλοι-με γρέζι, να προσθεσω άλλους δύο φοβερούς.Ο Σκωτσέζος Frankie Miller (κοντοχωριανός) και ο Terry Reid  :)

Η αγαπημένη μου τραγουδιστική συνομοταξία  ;D
Μεγαλοι και οι δυο με προτιμηση στον Frankie Miller.

To jealusy ειναι τεραστια κομματαρα,το αγαπημενο μου κομματι απο εκεινον.

Τι φωνη ειχε ο ανθρωπος!

Απο αποκατω,επισης Σκωτσεζος(εξ Αυστραλιας ;D) που γουσταρω πολυ:

Γεια σου Φωταρα.

gvour είπε:
Δεν ξερω αν εχεις ακουσει το αποκατω.

Τι συνθετης αλλα και τι φωναρα ο Hiatt!
Τι κομματάρα είναι αυτό ρε Γιώργο! Ανατρίχιασα...... Τον Hiatt τον ξέρω αλλά όχι τόσο καλά...... ::)    Edit: Καλησπέρα Καταρράκτη... :)

Βριπ! :D Εδω εισαι συ? :D Ρε τον Samy, χρονια και ζαμανια ρε! :D Ετσι ειπαμε ρε μπαγασα? :D Μαυρα ματια καναμε να σε δουμε, ν'ακουσουμε κανα καλο τραγουδακι που μας εφαγαν τα bluesrock εδω μεσα....
manicure.gif

magna είπε:
θα'θελες  ;D
Οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν και τα βλέφαρά σου κλείνουν από ανοία και φρικουλίαση. Κοιμήσου, είναι μάταιο να ξενυχτάς ακούγοντας μπλούζες  ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back